Utopia Balcanica

Episodul 270: Mîţa ia nişte medicamente experimentale

Să moară Jean de pe casă, dacă mai aud ceva de tânăra mamă eroină de cinşpe ani care urăşte ungurii pentru că pur şi simplu şi de-aia, am să fiu întru câtva supărat. Singur Mako a scris ceva citibil pe subiectul ăsta.

De asemenea, dacă mai văd pe undeva balada aia pastorală cu “discursul lui Putin”, sigur o ştiţi, circulă o copy-pastă pe interneţ, am să îl declar oficial cretin (prin puterea injectată în mine de către zeul şaormei) pe cretinul care o păstuieşte, pentru că:

– Deşi e musculos şi blond şi vă place vouă pentru că aveţi nevoie de figuri paterne în viaţa voastră tristă, Vladimir Putin nu a zis niciodatăIn Rusia trăieşte poporul rus, iar poporul rus nu admite nici un afront al unei minorităţi; acestea trebuie să respecte Rusia, pe ruşi şi legile fără să ceară favoruri speciale sub pretextul că sunt discriminaţi; CINE FACE ASTFEL, ESTE INVITAT SĂ PĂRĂSEASCĂ IMEDIAT RUSIA!!!” şi nu a fost nici măcar aplaudat 5 minute.
Falşu’ a circulat iniţial în engleză, datat 4 februarie a.c., numai că saitul lui Putin, unde-s transcrise toate discursurile lui Putin, dovedeşte elocvent că el în ziua aia vâna urşi sau făcea orice altceva, dar nu dădea discursuri fasciste.
– Rusia are înăuntru peste douăzeci de republici autonome, o grămadă de alte entităţi teritoriale care au şi ele diferite grade de autonomie şi 27 de limbi oficiale.
– De-aia nu putem avea noi chestii mişto, pentru că voi credeţi tot ce scrie în calculator.

M-am întristat. Mîţa. (şi sursa involuntară de inspiraţie)

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net