Utopia Balcanica

Barba non facit philosophum

Şi totuşi aseară, când erau la tv Dinescu şi Prigoană, ghici care părea mai om de litere.


silviu1

Îmi zic: ia uite, ce bine îi stă! Ce barbă elegantă şi cinstită.

Pentru prima oară Silviu Prigoană nu arată a om care merge la nuntă în şlapi şi nici a om care învârte micii pe grătarul din balcon cu un vătrai ruginit cu care mai devreme s-a scobit în ureche şi în cur, cum arată el de obicei.

Ba mai degrabă arată a înţelept grec plimbându-se nud, cu mâinile la spate, pe cărările unui lykeion din vechime. Sau a mag zoroastrian străbătând pustia, şerpuind în urma lui o dâră infinită de blândeţe, decenţă şi demnitate.

Respect, Silviu Prigoană! Mă faci mândru că mă uit la Taraf. Aşa da!
Aşa ar trebui să se poarte toată lumea, îmi zic în barbă.

Pe urmă vine wowbiz şi titrează: Uite în ce hal arată Silviu Prigoană! Nu te aşteptai în veci să îl vezi atât de neîngrijit.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net