Utopia Balcanica

O, nu, e un nacho pe testiculul din piaţa publică…

Chemaţi pompierii să-l deie jos! Aşa ceva nu se face, Doritos!

Nu îţi baţi joc de un monument închinat cartofului montându-i în vârf o crănţănică de PORUMB!

Lăsând gluma la o parte, am revenit şi eu deunăzi în lumea celor cu internet. Am aflat că, săptămâna trecută, tot felul de vigilantes au sărit de cur în sus că ăştia de la Doritos au făcut un trucaj nevrednic în care-au ţepuit în ţeapa din Piaţa Revoluţiei un dorito de-ăla de-al lor. Mmm, crănţănele.

doritos_piata_revolutiei_mic

Că, vezi doamne, uite cum pângăreşte corporaţia transglobală de furaje pentru beţivi mândrul nostru monument închinat jertfei tinerilor din ‘89.

Asta n-ar fi rău, până la urmă e un oarecare faux-pas să colezi chipsuri pe un edificiu funerar. Oamenii sunt mimoze, îţi leşină în braţe şi tre’ să le dai săruri, au sensibilităţi personale şi grade diferite de toleranţă la umor iar artistul cu pricina oricum nu făcuse o treabă strălucită. (Protip: când înfigi un nacho într-un obelisc, încearcă să dai iluzia de tridimensionalitate.)

Dar… serios, băieţi? Acum vă place Cartoful? Acum nu mai e Ţeapa de 2 milioane de euro a lui Ghilduş, e Umilul prinos de 2 milioane de euro adus de naţiunea îndurerată eroilor săi? Acum nu mai e Odiosul testicul kitsch la proţap, e Falnicul omagiu kitsch peste veacuri? Acum nu mai e Excrementul pe băţ din piaţa publică, e Vitejia generaţiei anterioare în formă de excrement pe băţ în piaţa publică?

Să ştiu, când plec diseară spre casă, să-i bag mâna cuiva în buzunar la metrou şi să-i iau cartela, prezervativele, 30 de lei şi ce o mai avea acolo.

Dacă mă bombăne şi cheamă comunitarii, îi zic că dedic acest furt victimelor mineriadei din ‘90 şi că ce face el e o palmă grosolană pe faţa istoriei.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net