Utopia Balcanica

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

5 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
kongo
kongo
7 years ago

sa mor io daca-i inteleg pe astia doi. la ce i-o folosi lu andronescu sa bage limbuta intre bucile scirboase a lu ciobotea, si la ce i-ar folosi lu ciobotea o diploma onorifica de la scoala de injineri?
stefan cel mare a fost cam criminal si cam curvar si i-a scris si papei ca ar vrea sa treaca la catolicism. de la sanctifificarea sa nici o alta sanctificare nu m-ar mai mira. ar trebui sa termine catedrala sacre kior si sa-l faca si pe base cel putin mucenic.

pedro
pedro
7 years ago

.kongo
tio..daca nu ierea “cremenal” probabil vorbeai si scriai turceste y te inchinai catre Mecca (exista posibilitatea asta)..sau te referi la “cronicile lu nea grigore ureche ala cu “celebra” zicere; varsatoriu de sange nevinovat citata de toti cetitorii de wikipedia dornici sa epateze? hai ca am ras putin. ps. de Stefan scriam ca poate te prinzi mai greu..

kongo
kongo
7 years ago
Reply to  pedro

daca reusea asediul asupra vienei a lu süleyman, poate ca scriam si turceste. era aproape sa reuseasca si pentru ca romanii i-au alimentat pe turci cu alimente (pe bani fireste) cind au ramas fara.
in rest citeste istorie, turcii nu vroiau sa atace europa via moldova (asta-i o timpenie) ci vroiau sa-l pedepseasca pe stefan musatin ca nu a platiti tributul convenit pentru urcarea pe tron la care de fapt nu avea dreptu.
pentru europa stefan musatin a fost fix un floc in fata pulii.

kongo
kongo
7 years ago
Reply to  pedro

istoria scrisa de comunisti e a doua religie la romani.
stranguleaza un pisoi si fute o capra. urmaresti cazul böhmermann?

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net