Utopia Balcanica

Poante pe care deja le regret – recolta nr. 1

Atunci când celălalt Sergiu de pe internet a hotărât să scrie, dintr-un motiv sau altul, 1000 de glume în 10 zile, internetul a ridicat o sprânceană. Acum hei, uite-l ajuns la ziua a şaptea şi pare că-şi va atinge ţelul. Bravo lui.

Sigur, fiind mai degrabă dicteu automat decât treabă meşteşugită, multe din cele 1000 de glume ale lui Sergiu sunt naşpa. Altele sunt chiar hazlii. Câţiva oameni răbdători vor avea răbdare să le citească şi să le cearnă, şi fiecare va avea altă părere fiindcă nu sunt doi cu umorul la fel. Repet: bravo lui!

Fiindcă şi eu îmi câştig pâinea făcând un fel de glume dar sunt prea leneş să produc o sută de [orice] într-o singură zi, am încercat să învăţ măcar ceva din demersul acestui coleg de breaslă. Mi-am zis: bă, Vasile, şi tu ai şapte mii de calambururi 100% tâmpite, notate în tot felul de carneţele în numeroasele tale poşete masculine. Fă ceva cu ele! Fii dracului mai prolific.

Aşa că mi-am propus să ilustrez şi să postez pe interneţ nu 100, nu 10 ci 1 joc de cuvinte cretin în fiecare zi (mai puţin când sunt la mare sau la munte sau la peşte sau dorm sub un pod).

O să le găsiţi pe facebook, sub un hashtag bine ales, care reflectă foarte precis ambitusul intelectual al acestui demers: #număjudecaţivărog.

Şi din când în când am să le fac pachet ca să le pun pe blog, cum ar fi mai jos.

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

3 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
boemul
boemul
6 years ago

“burrito” înseamnă fix “măgăruş”. p-aproape :)

trackback
Articole interesante 17 – 29 – Economie 101
6 years ago

[…] Comic: Câteva comicuri amuzante de la Vasile (Utopia Balcanică) […]

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net