Utopia Balcanica

Poante pe care deja le regret – recolta nr. 1

Atunci când celălalt Sergiu de pe internet a hotărât să scrie, dintr-un motiv sau altul, 1000 de glume în 10 zile, internetul a ridicat o sprânceană. Acum hei, uite-l ajuns la ziua a şaptea şi pare că-şi va atinge ţelul. Bravo lui.

Sigur, fiind mai degrabă dicteu automat decât treabă meşteşugită, multe din cele 1000 de glume ale lui Sergiu sunt naşpa. Altele sunt chiar hazlii. Câţiva oameni răbdători vor avea răbdare să le citească şi să le cearnă, şi fiecare va avea altă părere fiindcă nu sunt doi cu umorul la fel. Repet: bravo lui!

Fiindcă şi eu îmi câştig pâinea făcând un fel de glume dar sunt prea leneş să produc o sută de [orice] într-o singură zi, am încercat să învăţ măcar ceva din demersul acestui coleg de breaslă. Mi-am zis: bă, Vasile, şi tu ai şapte mii de calambururi 100% tâmpite, notate în tot felul de carneţele în numeroasele tale poşete masculine. Fă ceva cu ele! Fii dracului mai prolific.

Aşa că mi-am propus să ilustrez şi să postez pe interneţ nu 100, nu 10 ci 1 joc de cuvinte cretin în fiecare zi (mai puţin când sunt la mare sau la munte sau la peşte sau dorm sub un pod).

O să le găsiţi pe facebook, sub un hashtag bine ales, care reflectă foarte precis ambitusul intelectual al acestui demers: #număjudecaţivărog.

Şi din când în când am să le fac pachet ca să le pun pe blog, cum ar fi mai jos.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

camaramotului.ro

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net