Utopia Balcanica

2101: o odisee cu funcţionari

1999, Bucureşti. Sunt un ţânc de clasa a patra. Taică-miu a adus acasă un fax hodorogit. Mai mult aşa, ca o curiozitate din vechime şi ca să nu-l arunce. Îl pun în funcţiune şi îi trimit la birou un desen groaznic. Îmi trimite înapoi un desen mai frumos. Ridic din umeri. Ok, deci asta înseamnă fax. Am trimis un fax. N-a fost foarte distractiv. Mă întorc la PC că mi-a dat un coleg clipul ăla cu alianul verde care cântă “I will survive” şi tre’ să aştept un sfert de zi să se descarce în timp ce mă joc Settlers 2. Epoca faxului se sfârşise.

2020, Bucureşti. În plină pandemie,
Direcţia de Sănătate Publică are probleme cu faxul.

2101, Bucureşti.

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net