Utopia Balcanica

Agenda săptămânii: 7-13 septembrie 2020

Luni, 7 septembrie

Stăm acasă (de parcă ar fi ceva nou) şi ne uităm pe HBO la Veep ca să ne lămurim cum stă treaba în politică, peste ocean şi în general. Serial frenetic-vérité cu Elaine din Seinfeld mai vie decât a fost vreodată.


Marţi, 8 septembrie

Şpriţ acustic Fără Zahăr reloaded! Pe terasă la Quantic.


Miercuri, 9 septembrie

Popa Nan 92 (în curte la Mătasea Populară, pentru oamenii locului) găzduieşte un festival multisenzorialo-sclipicios care ţine de pe 9 până pe 13. Prima seară H3 Garden e cu Omul cu Şobolani. Se stă pe scaun. Masca e obligatorie. Fiţi cuminţi.

În parcul Tineretului se stă pe păturică şi se face folk cu Cati şi prietenii ei.

Iar în Quantic e dublu-combo de istoria rockului românesc cu o porţie de Sarmale Reci şi ce s-a mai putut conserva din Timpuri Noi.


Joi, 10 septembrie

La Teatrul mic, Ovidiu Niculescu cântă şi (se) joacă în jurul Norului cu pantaloni al lui Maiakovski. L-am mai văzut făcând treaba asta într-un birt, cândva. I-a ieşit. (În sensul că i-a ieşit foarte bine, nu că i-a ieşit din pantaloni.)

Gagicile de la Light Quartet au nişte arcuşuri magice cu care transformă orice în muzică de cameră, de la Maria Tănase la AC/DC. La CoOperativa, pe Icoanei.

Iar Teohari improvizează la Comics Club, vizavi de blocu’ Connex.


Vineri, 11 septembrie

Radu Almăşan adică gagiul de la Bosquito devenit gagiul de la Madame Hooligan şi dup-aia iar gagiul de la Bosquito cântă singur la Hard Rock Cafe.

Prietenii noştri de pe Pache, Paque, l-au chemat pe Tică Lumânare să ne cânte despre toamnă.


Sâmbătă, 12 septembrie

O rockotecă proaspăt răsărită la Timpuri Noi, Terasa Ubuntu, ne invită la o seară nostalgică de folk (mamă, cât folk săptămâna asta), probabil cu un număr îngrijorător de Sobiţe şi Copiliţe fără minte.

Unchieşul polivalent Alexandru Andrieş iese din carapace pentru a zumzăi niţel la teatrul de vară din parcul 23 August.


Duminică, 13 septembrie

Weinberger bluezăieşte într-un loc care se cheamă Grădina Urbană şi-i în spate la Inter. Şi acolo bluezăieşte Weinberger.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net