Utopia Balcanica

Acel nume de brand care a trezit pofta de viaţă în peste 12% din membrii focus-grupului

Hei, drag prieten, aveam de gând să-ţi scriu despre cu totul altceva azi dar tocmai am văzut un clip publicitar a cărui misiune era să ne convingă să achiziţionăm băutura răcoritoare cunoscută ca Tymbark Carbomix.

Tymbark Carbomix. Ce frumos sună, man. Aşa da. Iată un nume de produs care ţi se rostogoleşte suav de pe limbă şi evocă instantaneu chiotul pescăruşilor, roua dimineţii, frăgezimea fructelor coapte la soarele Mediteranei. Tymbark Carbomix.

“Tolăneşte-te în şezlong pe buza piscinei şi răsfaţă-ţi sau chiar răzgâie-ţi simţurile cu un delicios, efervescent şi cu o doză letală LD50 de peste 80.000 mg/kilocorp (*conform unei metaanalize publicate în 2019 în Nature Chemistry) Tymbark Carbomix.”

“Nu-l iei ca să-ţi lubrifiezi fierăstrăul circular, nici ca să atenuezi diareea provocată de germeni gram pozitivi. O, nu, johnulică. Pe ăsta îl iei ca să-ţi potoleşti setea când te distrezi la soare cu gaşca toată vara! Tymbark Carbomix.”

“Când printre leandri parfumaţi se preling ritmuri magice de bosanova şi luna răsare de după hornurile uzinei siderurgice, mărturiseşte-i că ţi-a cucerit inima. Nu cu vorbe în vânt, ci dizolvându-i discret o verighetă în cupa spumoasă de Tymbark Carbomix.”

“De vrei puteri ca Obelix / şi ca Ahil scăldat în Styx, / să zbori pe ruta sixty six / precum un arheopterix / într-un serial de pe Netflix, / nu-ntârzia, nu fi prolix – / ia un pahar spălat cu Tix, / fă-ţi semn de mare crucifix / şi bea un Tymbark Carbomix.”

“Energie, exuberanţă. Ştii tu, când îţi intră bulele în gură şi ai o senzaţie de ‘Doamne, cred că ăştia sunt esterii glicerici ai răşinilor de lemn!’. Big wooow! Tym awesome bark super Carbo fucking mix.”

“Când te-ai relaxat atât de tare încât ţi-e lene să te scoli de pe prosop şi le strigi copiilor: Tetraborax, Amibiaza, lăsaţi un picuţ lopăţicile, vă rog io, şi aduceţi-i lui mami de la bar un Tymbark Carbomix.”

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!
2 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
trackback
Utopia Balcanica » Enciclopedia biscuiţilor ştift: 75 de clone de Oreo din întreaga lume
1 year ago

[…] care se chema Hydrox. Dar să-ţi botezi biscuitul Hydrox, zău, e ca şi cum ţi-ai boteza sucul Tymbark Carbomix şi te-ai aştepta să-l bea o creatură înzestrată cu instinct de […]

Valentin Popescu
Valentin Popescu
1 year ago

Sublim 👌

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net