Utopia Balcanica

Unu martie muzicăresc! Agenda săptămânii: 27 februarie – 5 martie 2023

Luni, 27 februarie, jazz în Control cu Pedro Martins, Chris Fishman, Daryl Johns şi Justin Brown.


Marţi, 28 februarie, e marţi, deci Tavi Scurtu bate tobele în Zadar. Daţi-mi pls o cariocă să îngroş şi să subliniez asta în calendar, fiindcă ies aşa drăguţe serile lui Tavi. (Tura asta e însoţit de confratele său percuţionist din Togo, Lolo Noukpetor.)


Miercuri, 1 martie, la J’ai Bistrot e un (mereu binevenit) Partizan acustic. Din apartamentul meu lipseşte un mărţişor, nu cumva l-ai luat tu din greşeală?

Tot miercuri, la Quantic e tradiţionalul concert festiv Fără Zahăr, pentru că albul simbolizează Bobo şi roşul Bobi sau invers.


Joi, 2 martie, Stema lansează single-ul “Plumb” la the Pub, vizavi de Universitate. Nu i-am ascultat niciodată laiv pe băieţii ăştia (şi dintre toate numele de trupă, pe bune, “Stema”?) dar îmi place cum gentrifică manele vechi în surf-tarantino-kitsch.


Vineri, 3 martie, la Trei Beţivi vin să cânte Llamando a Julia. Llamando a Julia es una banda de Punk-Rock de Alicante, que a a pesar de tener de integrantes a unos jovenzuelos medio idiotas, llevan una larga trayectoria sobre los escenarios nacionales e internacionales.

Tot vineri, îndrăgiţii Karpov not Kasparov pre-lansează în Control un album care o să fie gata mai la primăvară.


Sâmbătă, 4 martie, Far Away From Earth (nişte flăcăi nu-metal-alternativi simpatici, dar uf, încă un nume greu de găsit pe gugle) se ciocnesc de Le Croc (un pub de pe Viilor unde văd că încep să se întâmple chestii).

Tot sâmbătă, lângă Sala Palatului se deschide o nouă cafenea Uzina (soră cu soră-sa din Amzei). Cu cafeluţă şi bulbuci din partea casei şi muzici pe plăci.

Tot sâmbătă, CRI GRI versiunea light (Mardale, Torsan, Negretti) cântă în Londohome.


Duminică, 5 martie, la J’ai Bistrot se mănâncă raţă.

Tot duminică, la Hidden e o şuetă literară (cu Andrei Crăciun şi Marius Daniel Popescu).


Am ratat ceva? Vasile (a rond) utopiabalcanica punct net, sau scrie-mi pe feisbuc.

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net