Utopia Balcanica

Grunge-ul şi amiba. Agenda săptămânii: 24-30 iulie 2023


Marţi, 25 iulie, e BluesCore în Quantic cu Raul Kusak, Liviu Pop şi Hanno Höfer.

Tot marţi, în Echoes, pe Dianei, scena se deschide pentru cantautori amatori.


Miercuri, 26 iulie, suntem invitaţi cu noaptea în cap (ok, adică la 9 dimineaţa) în Parcul Sticlăriei să descoperim lumea misterioasă a ciupercilor. Ne îndrumă experta în micologie Iasmina Moza. Nu, micologia nu e ştiinţa micilor, nu-i genul ăla de spaţiu verde, zău.

Tot miercuri e îndrăgita seară all you can eat la Isha, indo-nepalezul de pe Vasile Lascăr. Ssspicy. (E bun, am mâncat acolo de mai multe ori.)

Tot miercuri, pelin & tapas trăsnite la Paninaro.

Şi tot miercuri, la Retro Pub cântă Nitrozenfish. Grunge-postpunk. Mai mult postpunk. (De data asta, scoşi din priză.) Se amână pentru 16 august.

Şi tooot miercuri, electro-percuţie în Zadar cu Liviu Pop sau folk alternativ în Trei Beţivi cu Cristi Dumitraşcu. Ce miercuri! Zi şi tu.


Joi, 27 iulie, Ţuica nu se bea, se ascultă. Adică se şi bea, doar e la Trei Beţivi, dar se şi ascultă, pentru că o cântă Tudor Hihu, Sian Brie şi Răzvan Cojanu.

Tot joi, în Hidden la Timpuri Noi, grunge în doi. Seară melancolică cu Mihnea Ferezan şi Dan Teleaşă.

Şi tot joi, la Echoes e concert cu tinerele, dar supăratele trupe Syfo Dias şi Taxawal.


Vineri, 28 iulie, nuş’ să cânte vreunii prin oraş aşa că poţi să cânţi tu la Terasa Florilor, la Obor.


Sâmbătă, 29 iulie, în Sticlărie (tot dimineaţa!) e încă un atelier de biologie, de data asta cu hidrobiologul Gabriel Plăvan care o să ne arate amiba la microscop şi o să ne povestească despre toţi mişcoconţii care populează apa din lac.

Sau putem să facem un curs de prim ajutor online ca să ştim ce să facem când se îneacă cineva cu o amibă.


Iar duminică, 30 iulie, îndrăgitul ansamblu maramureşean de dirty fucking folkcore metal Dirty Shirt concertează în The Pub, la Universitate.

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net