Utopia Balcanica

Episodul 143: Mîţa şi marele mister al timpului

La Radio Shalom a fost o treabă tare simpatică, mulţumesc sprijinitorilor care-au ascultat! Vă invit să trageţi cu urechile în fiecare joi, la ora şasă, să vă port într-un periplu fantabulos prin lumea marilor muzicieni evrei.

Dar Vestea Cea Mare este că frătâne-miu de cruce Fritz alias Pupila diletantă (care a scris ceva şi pe-aici la început) a hotărât să revină pe interneţi, ba chiar în blogosferă, şi domiciliază pe pupila punct eu.

Ieei radio şalom! Ieei pupila! Acum Mîţa.

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

7 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
therant
therant
13 years ago

Am urmărit cu interes emisiunea. Ba chiar am ascultat şi emisiunea dinainte cu Mihaela şi Marga şi discuţia lor cu doamna Şoşi.

Jur că mi-am dat cu rigla la palma atunci când chicoteam.

Voi urmări de acum fo’ sho’ pentru muzica faină!

Andrei
Andrei
13 years ago

http://www.youtube.com/watch?v=eTNvgfXpqMc să nu uităm de ce-am venit! Sfărşit de săptămână relaxiv!

Andrei
Andrei
13 years ago

M-am grăbit să dau “return” şi n-am specificat că link-ul e sugestie pt. discoTEC, un loc unde mă duc ca la discotecă la şcoala 3 într-a 5-a, în sala de sport, cu ştampilă pe mână, unde la 9 seara se aprindeau luminile şi plecam acasă! Mulţumim Vasile, mulţumim DJ Boroş!

Rogerul
Rogerul
13 years ago

De fapt, cred ca realitatea e ca visam si o sa ne trezim sa aflam ca suntem Leonardo Dicaprio si urmeaza sa jucam in Inception, doar ca noi visam ca suntem Dicaprio si ne pregatim sa jucam in filmul ala, cand de fapt noi suntem in visul unui tip cu barba pe nume Vasile care fumeaza iarba in timpul asta si are daydream. How’s THIS for MINDUFCK

Costina
Costina
13 years ago

radio shalom nu “se aude” si online? io n-am gasit…

rake
rake
13 years ago
krossfire
krossfire
13 years ago

De fapt, traim intr-o tara protejata de atacul interplanetar reptilian printr-un scut al involutiei.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net