Utopia Balcanica

In christmo merritas

Deci da, mericlizmăs din nou! Moş crăcilă trecu ieri şi prin hornul de la centrala mea, după cum era de aşteptat, cu o pâine, o sticlă de vin şi o porţie de mântuire.


Aseară, însoţit de câţiva vajnici drojdieri şi o migrenă cruntă, am purces la a face selecţia comentatorilor finalişti de pe pagina concursului. Întrebarea: de ce credeţi că Vasile n-ar trebui să ajungă în iad? Dânşii au fost după cum urmează:

bogdan: vasile e CREATOR. el i-a facut pe iisus si pe mitza. sunteti nebuni. cum sa ajunga in iad??? ca sa ajunga in iad trebuie sa`l deseneze in paint intai si sunt sigur ca ii e lene.

Miruna: Eu vin nu beau decat daca e din supermarket, da’ cred ca omu’ care-l face pe iisus sa zica “ieeei” atat de des merita un loc de-a dreapta. Am zis.

Engineered: Mare afluență de atei ce militează pe site tău, domnule. Ceea ce e ciudat din moment ce premiul e practic o împărtășanie. Seculară.

krissu: Mainly because bitches ain’t shit, yo. /continues to drink

Şi Wanna, care mă cunoaşte cel mai bine: Because you must be this tall :P

În rest, aţi fost nişte simpatici, dar trebuieşte ca să vă aduc aminte că, oricât încercaţi să mă flataţi cu vorbele voastre mieroase, Vasile nu înseamnă doar MS Paint, blasfemie şi sexoşenie.

Selecţia fiind făcută, am apelat la o metodă complexă care-a folosit cărţi de joc. Vinul şi pâinea se vor duce departe, la musiu Bogdan. Da, aş fi preferat să-i ofer cadoul Wannei fiindcă mi-e vecină şi n-aş fi avut mult de umblat. În plus, ştiu că Bogdan nu face mofturi la băutură şi aş fi putut să-l cinstesc cu o vodcă în afara concursului. Dar fiindcă nu te pui cu sorţii, maestre, te aştept la Bucureşti cu pacheţelul. Sau contactează-mă şi vedem.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net