Utopia Balcanica

S-a încheiat concursul (ieei)

Aşa băieţi! Îmi cer scuze pentru îndelungata lipsă de atenţie cu care v-am tratat zilele astea da’ am fost în convalescenţă după un “My way” executat impecabil (cine ştie, ştie şi cât de solicitant e!) la caraoache la Open.

Acu’ că m-am făcut bine, să trecem la cele importante. Azi e ziua lu’ Fritz care nu bea cu noi fiindcă expune nişte nebunii la Constanţa. Azi e ziua când dumzeneu i-a cerut prietenia lu’ Maria prin arhanghelul Gabi (da frate, ştiu, ca-n clasa a treia!). Tot azi e chermeza lolblogfest, unde veţi avea ocazia să mă vedeţi bând bere şi nepăsându-mi foarte mult alături de Buciuman, hoţu’, Lulu şi numărăcioşi alţi haiduci. Veniţi şi voi? N-aveţi har, frate, dacă nu veniţi să ne hlizim la penibilii care vor câştiga chestii de cîcat. N-aveţi pic de har.

Dar poate cel mai important iaste că S-A ÎNCHEIAT CONCURSU’ FERMECAT AL LUI IISUS! Am să dau în coada articolului cele două premii grozave, imediat ce judec cu un ochi nemilos, de reptilian fără suflet, contribuţiile pe care l-am primit.

Tadaam!

* Speşăl, în afara concursului (şi pentru connaisseuri/wikipedieni/fanii lu’ Russell), Clotilda răstoarnă cu curu-n sus nu numai istoria omenirii, ci şi astronomia, logica şi alte arte oculte.

Photobucket

* Runia dă dovadă de prea mult pop culture pentru universu’ ăsta.

Photobucket

* Sabina ştie cu adevărat ce-i aia o minune.

Photobucket

* Animaloo ar trebui să fie la TV în fiecare zi, să-i înveţe pe copii cum se îngrijeşte planeta.

Photobucket

* Zergu se cacă-n canoanele bisericii, dar nu şi în gustul omului, fiindcă ce-a făcut el acilea este pe gustul nostru.

Photobucket

* Radu îl reînvaţă pe talentatul nostru erou Iisus tabla înmulţirii pâinilor, peştilor şi nu numai.

Photobucket

* Mihai i-a făcut lu’ J. C. cel mai candid zâmbet posibil în univers. Da Vinci, sugi cucul cu Anaconda aia a ta!

Photobucket

* Lexen a fost inspirat de acest videoclip şi, pesemne, de experienţa omenirii cu marihuană ilegală preparată sub formă de negrese şi brioşe.

Photobucket

* Alex a omis un fapt foarte important: nici doamne-doamne, nici Iisus nu vindecă membre amputate. E o politică a lor.

Photobucket

* Benedict a remarcat bine că, aşa cum soarele e pentru vampiri un fel de Raid, apa e pentru Iisus un fel de asfalt.

Photobucket

* Vrând, nevrând, Andrei ne aduce tuturor aminte cum ceea ce propovăduia Gizăs de zor era, cu o căruţă de ani înainte de Marx, …

Photobucket

* Vechiul nostru prieten Vizitiul ne prezintă o dramă de tre’ să ai inima stană ca să nu te înduioşezi până la lacrimi în chiloţi.

Photobucket

* Iar Nilu crocodilu’ sondeaz înfloritoarele civilizaţii ale trecutului după minuni.

Photobucket

Nu degeaba i-am trântit pe cei doi în coada listei…

…că câştigătorul Cănii Galileii pentru cel mai amuzant guest strip (deşi la mustaţă, că mai multe au fost simpatice foc!) este distinsul domn Vizitiu, căruia, ca să vezi! îi eram dator oricum…

…iar tombola cea aleatoare (dap, am trezit pe cineva din somn şi l-am rugat să-mi zică un număr de la unu la doişpe) a aruncat celălalt preţios artefact (adică a doua cană, adică… cana bis?) către Crocodilu’, care mai şi desenează mişto.

Îi rog pe cei doi să-mi furnizeze tot pă mail adresele lor de acasă. Sau date de contact ca să hai în pilula mea la o bere!

AMPLE FELICITAŢIUNI TUTUROR PARTICIPANŢILOR
, sunteţi nişte preţioşi şi-mi pare rău că n-am avut câte-un premiu pentru fiecare. Puteţi în continuare cumpăra Cana Galileii sau v-o puteţi descărca şi imprima la cănăria preferată.

Hai noroc.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net