Utopia Balcanica

Discuţia cu constituţia. P*ponari!

…ar trebui să vă spuneţi voi, moraliştilor, că voi staţi toată ziua cu nasul în curul oamenilor cinstiţi, permiţându-le şi interzicându-le chestii pentru că vi se pare vouă că ştiţi mai bine.

Restu’ suntem hetero, homo, bisexuali, asexuali, pansexuali, poliamoroşi, pudici, nudişti, transsexuali, metrosexuali, metasexuali, sapiosexuali, nu azi că ne doare capul, complet abstinenţi fiindcă am pus un pariu cu 20 de ani în urmă, hipersexuali, onanişti, ăia care nu recunosc etc. Arată-mi doi oameni care fac sexu’ la fel şi îi mănânc.

Şi ştiţi ceva, câtă vreme toate părţile implicate într-un sex d-ăsta au discernământ şi cad de acord asupra situaţiei, înseamnă că-i OK. Numai pe voi vă fute grija. Că vin unii noaptea şi vă convertesc copiii, că nu mai sporeşte demografia (parcă o madam fost-şi-sper-că-niciodată-iar-ministru a zis-o recent), că ne bate dumnezeu ca pe sodomiţi.

Cel mai important: că vin homosexualii răi şi vă convertesc copiii. Cu toate că de-aici se vede altfel: că voi sunteţi singurii care vreţi ca toţi copiii din lume, inclusiv cei care nu-s ai voştri, să fie ca voi. Să fie creştini şi să fie hetero. Dac-aţi putea să-i convertiţi pe toţi să fie şi albi…?

nemernicii
“Vor ca toată lumea să poarte tricou la fel”, au scandat ei înainte ca ironia să îi disperseze.

Şi cu tine vorbesc, domnule care vorbeai la radioul public acum ceva timp între două emisiuni cu Iisus (şi una cu Mironov care-a fost ok).

Se poate să fi fost Crin, că aveai aşa, o vorbă lătrătoare. Şi ziceai că căsătoria, aşa cum o vede statul, e între un bărbat şi o femeie, dar postulatul ăsta nu-i deloc discriminatoriu fiindcă scrie mai jos că-i interzisă discriminarea. Dăăăăărp. Numai că, dacă eşti bărbat şi vrei să faci o gospodărie cu cineva şi să luaţi un împrumut şi să-i laşi o moştenire cînd crĕpi, n-ai voie să faci chestia asta decât cu o femeie.

Pe urmă, domnule, te-ai şi aplaudat singur pentru monumentul de argumentare, înşirând nişte ţări care-au adoptat formulări similare (în codul civil, alea care au descoperit alfabetul): “…Ucraina, Muntenegru, Serbia, Moldova, ăăă (sic!) şi mai sunt muuulte.” Ţări spre care trebe’ să ne uităm în sus, că-s nişte repere de civilizaţie.

039homo

Bun, să zicem că în virtutea tradiţiei păstrăm căsătoria căsătorie. Ăleia homo îi zici uniune civilă, îi zici altfel. Poţi să-i găseşti un nume mai frumos, să moară căsătoriţii de ciudă. Feerie. O feerie între doi oameni. (Pana mea, cardului poţi să-i zici cartelă ca să nu se mai supere călugării că-i drac citit invers.)

Important e să îi faci loc să existe, pentru că cerere e, şi pentru că oamenii ăia chiar îs homo, nu le trece mâine şi n-au să se apuce să facă gospodării hetero fericite fiindcă de-alea e voie să faci.

Altfel, legiuitorule (deja nu mai e vorba strict de hăbăucul care vorbea la radio), recunoşti că ai un blocaj pricinuit de faptul că eşti un bigot, sau că te excită faptul că faci anumiţi oameni nefericiţi pentru că penixul lor funcţionează altfel. Sau că te interesează mai mult să fii un demagog de succes decât să aduci societatea românească mai aproape de civilizaţie învăţându-i pe români să îşi respecte unii altora vieţile intime.

Sau că eşti ferm convins că copilaşii ăia din orfelinatele groazei au un viitor mai strălucit acolo decât într-o familie în care ar putea avea absolut tot ce le pofteşte inima, cu condiţia să aibă tăria să suporte imaginea terifiantă a doi indivizi de acelaşi sex ţinându-se de mână şi alte asemenea gesturi contrare firii.

Toate cîcaturile astea de mai sus, care arată că eşti rău intenţionat sau imbecil. Pe toate tocmai urmează să le recunoşti, da’ nu pe facebook, ci în actul fundamental al ţării, că eşti şi grandoman.

În constituţia României.

Care ar putea foarte bine să arate aşa şi cred c-ar fi mai bună şi mai onestă:

România, care are prefixul telefonic +40 şi se prescurtează RO conform ISO 3166, e un stat ale cărui limite teritoriale arată în prezent ca un peşte dacă te uiţi de departe, şi care garantează proprietatea şi iubeşte viaţa şi nu se abate de la charta universală a drepturilor omului. Restul amănuntelor se stabilesc prin lege organică în funcţie de realitatea din teren.

Dacă citiţi asta afară, să ştiţi că nu suntem toţi vampiri.

Avem şi un imn ne-sforăitor, cu un mesaj 100% pozitiv:

Bine, nu ştiu de ce mă obosesc. Având în vedere interesul şi educaţia alegătorului care urmează s-o valideze, cred că aţi putea să vă vorbiţi să propuneţi să scrie “GEANY PLUS MARY EGAL FOZRA DYNAMO $$$” în constituţie şi ar trece. Mai ales dacă răspândiţi zvonul că masonii / alienşii / ungurii vor ca noi să nu scriem despre Geany în constituţie.

Măcar dac-aţi trola la modul ăla.

Dar voi nu, voi tre’ să umblaţi după curul oamenilor să le ziceţi cum să-şi facă familiile şi cum să facă sex. Poponarilor.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net