Utopia Balcanica

Avem o problemă la cuc(uvea)

Pe scurt, azi dimineaţă a fost găsită o cucuvea. Cândva în cursul nopţii, în timp ce vâna râme, insecte, şoareci, broaşte şi alte delicatese de cucuvea, cucuveaua şi-a prins un picior între scânduricile unui gard.

Cucuveaua a fost luată-n casă. Poate să meargă, nu-şi pierde echilibrul însă piciorul cu pricina nu arată bine. E jupuit rău şi nu-l prea mişcă. Un domn bine intenţionat de la o asociaţie de şoimărit din Deva ne-a sugerat să verificăm dacă-i rupt, însă pentru asta e nevoie de radiografie, şi dacă-i rupt, va fi nevoie de o atelă sau o tijă.

cucuvea2

Când rezolvăm acest aspect, cucuveaua are mari şanse să plece sănătoasă şi voioasă, să vestească moartea oamenilor superstiţioşi mulţi ani de acum încolo (cu adevărat naşpa era dacă-şi rupea o aripă sau aşa).

cucuvea1

Cunoaşte cineva un veterinar dispus să arunce un ochi pe o cucuvea? E vreunul dintre voi veterinar în Bucureşti şi ar putea să inspecteze această nobilă pasăre de pradă?

Dacă da, vasile (a rond) utopiabalcanica punct net.

Dacă nu, vedem noi cum facem.

Later edit: E bine! Mulţumim tuturor băieţilor săritori şi fetelor asemenea!

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

camaramotului.ro

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net