Utopia Balcanica

Singurul caz în care Alex Puică, ăla cu 100.000 de like-uri, n-ar fi penibil

“Ei mă cam judecă pentru că sunt un om obişnuit cu job şi serios, dar fără realizări ieşite din comun. Care-i faza, eu nu vreau să-mi bag picioarele! Vreau să-i conving că pot să fac şi eu ceva WOW! Strâng 100.000 de like-uri.”

puicaSigur l-aţi văzut pe feisbuc pe băiatul care strânge o sută de mii de like-uri ca să-l lase părinţii fetii s-o ia de nevastă. Dacă sunteţi mai sensibili sau doar idioţi, aţi pişat ochii şi aţi dat like. Felicitări, aţi înghiţit încă o gogoaşă marca Pro. Mai puteţi? Că sigur au să mai vină. Gogoşeria coace de zor.

Rezistenţii mi-au adus aminte de el. Şi am înţeles că mâine vine la Măruţă să se mărite cu cele 92.000 de like-uri strânse până acum, iar atunci vom afla cu toţii care-i faza cu dânsul.

(Pun pariu că o să bage Pro pe fir încă 8000 de roboţi ca să se se împlinească suta de mii chiar în timpul emisiunii. Ştie Pro cum.)

Probabil, după cum intuim cu toţii, Alex Puică şi like-urile lui sunt doar încă o dovadă că poezia universului e de jale.

Dar! Avem un dar. Există o situaţie în care Alex Puică cerşind like-uri ar fi nu un cîcat cu glazură, ci chiar o troleală deşteaptă.

Aşa că îmi prezint ipoteza de pe acum, să culeg laurii în caz că voi fi fost vreun profet.

Scenariul este următorul:

Tadaaam! Mireasa lui Alexandru e de fapt un el. Toată campania a fost ca să atragă atenţia asupra căsătoriilor homo şi cum sunt ele OK.

Alexandru vine la Măruţă, dezvăluie adânca taină poporului oripilat, se pupă cu Vlăduţ (mireasa) şi îl trece pragul avionului de Amsterdam, spre unde zboară ei după emisiune.

MULŢUMESC, ROMÂNIA, PENTRU CELE 100.000 DE LIKE-URI! Aţi dovedit că sunteţi toleranţi! Mergem să ne punem pirostriile NU VREŢI SĂ ŞTIŢI UNDE!!! Trololo.

Odată scos adevărul la iveală, că tot basmul zaharos al lui Alexandru a fost un fel de petiţie onlain pro-căsătorii homo, milioane de simplioţi se vor revolta mai ceva ca-n Evul Mediu, cu torţe şi furci.

Înspumaţi la gură de furie, simţindu-se murdari şi trădaţi, simplioţii vor face propriile lor petiţii onlain cerând decapitarea cui dracu mai e şef la Pro, vaccinuri anti-homo, muie la unguri şi toată lista elucubrată de Iustin Pârvu înainte să dea colţul.

De teamă să nu fie iar înşelaţi de draci să susţină cine ştie ce cauză drăcească, o sută de mii de simplioţi traumatizaţi vor refuza să mai like-uiască poze pişătoare de ochi cu căţăluşi şi delfini, chain letters, motivaţionale cu îngeri rotofei, citate din Ţuţea ş.a.m.d.

Interneţul nu va deveni din senin un loc mai tolerant dar, per total, va avea de câştigat.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net