Utopia Balcanica

Che pun pe mine azi. The collection

Te-ai săturat să porţi la mişto acelaşi tricou cu Che Guevara de mai bine de 54 de ani? Acum poţi căpăta iconica ţoală în 4 arome cu totul noi şi perfect purtabile la mişto. Da! Patru! Acum cu 33,(3) % mai multe decât trei! Doar azi şi încă o vreme de acum încolo! Cadou*!

Prietenii Daraverilor de Boieri vor aprecia cu siguranţă veşmântul care a pus capăt unei epoci, în timp ce melomanii cu ambitusu’ larg vor înţelege că orice revoluţie trebuie dirijată de undeva.

tricouri1Tricou Che A. Rosetti / 39 RON – Tricou Che Libidache / 39 RON

Iar patrioţii locali de Alexandria (şi toţi cei care iubesc regiunea folclorică de unde vin Liviu Vasilică şi glumele cu votanţi) vor îndrăgi următoarele două piese vestimentare.

tricouri2Tricou Che Leorman / 39 RON – Tricou Che Faci F* Doină Aici / 39 RON

Tricourile sunt făcute prin Smartgifts, nu ştiu cum ies că n-am mai comandat de la ei de vreo trei ani. De asemenea, nu mă îmbogăţesc de pe urma lor, serios. Dar cred că sunt haioase (sau doar m-am trezit eu de partea haioasă a patului azi).

Eu o să-mi comand unul. Aveţi grijă că nu cred că ies mişto pe negru. Fiindcă imaginea e cu negru, ştiţi, de-aia.

Update – aprilie 2015: Între timp, tricourile noastre au ajuns pe Adcadou şi sunt disponibile pe alb. Cu siguranţă urmează multe surprize noi!

*Ca de obicei, scrieţi-mi la vasile (a rond) utopiabalcanica punct net dacă vă trebuie PNG-urile la rezoluţie înaltă, în caz că vreţi să mergeţi la piaţă să vi le imprimaţi la ţărani. Dar aveţi obligaţia morală să vă faceţi o poză cu tricoul obţinut şi să mi-o trimiteţi.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net