Utopia Balcanica

Busuioc Automat 3000! Prima aplicaţie de sfinţit pentru Android (şi iPhone)

Ţi s-a întâmplat vreodată să îţi găseşti cablul de la căşti încâlcit ca dracu? Iaurtul din frigider băut pe jumătate? Roata dezumflată din senin sau ditamai rahatul pe talpă? Cauza nu poate fi decât una: ai draci!

Ştiai că un drac nealungat la timp poate invoca zeci de alţi draci şi chiar pe Scaraoţchi? Pericolul e real (*dacă crezi în draci)!

Până nu de mult, afurisirea dracilor dintr-o casă, maşină, barcă sau elicopter te costa o grămadă de bani şi nu dădea mereu rezultate. Totul s-a schimbat însă mulţumită Busuiocului Automat 3000: prima aplicaţie pentru Android cu care scapi de draci cât ai recita moliftele sf. Vasile.

busuioc

Gata cu vizitele repetate la biserică şi mirosul apăsător de tămâie! Prin simpla agitare, Busuioc Automat 3000 emană particule de har concentrat care nu omoară dracii, dar îi deranjează, iar aceştia îţi vor părăsi locuinţa, maşina, barca sau elicopterul aproape instantaneu.

Câteva detalii tehnice? Câteva detalii tehnice:
• Funcţionează pe orice telefon sau tabletă cu Android de la 4.0 în sus!
• E prevăzut cu dracometru de proximitate şi instrucţiuni viu animate!
• Creşti în rang pe măsură ce sfinţeşti chestii. Limita e cerul!
• Ajută la dezvoltarea muşchilor braţului şi spatelui!
• Sutana şi barba nu sunt incluse.

Atenţie: Busuioc Automat 3000 este realizat de cercetători independenţi şi nu este afiliat niciunui cult religios real sau fictiv. Nu este recomandat persoanelor alergice la busuioc. Poate alunga sau nu dracii în funcţie de câtă încredere ai în capacitatea lui de a alunga dracii. Producătorii nu sunt responsabili pentru eventualele păcate rezultate din utilizarea Busuiocului.

Serios, descarcă-l din Play dacă vrei un busuioc pe telefon Sau poate vrei varianta de iPhone

(Busuiocul a fost născocit şi desenat de subsemnatul şi programat cu măiestrie de prietenii mei de la Concept Apps, cărora le mulţumesc.)

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net