Utopia Balcanica

Până şi Răzvan şi Dani alungă draci cu busuiocul dimineaţa

Pentru că eu mi-am mutat biroul pe lacul Vidraru săptămâna asta şi îmi împart viaţa între piscină şi popice, nu sunt la curent cu ce se întâmplă în ţară şi habar n-aveam că Udrea… ok, m-aţi prins, am urmărit cu sufletul la gură toată daravera. Fiat justitia, et pereat mundus!

Dar serios, am petrecut mult timp înotând şi pierzând la popice şi nefiind foarte atent la nimic. Cu toate astea, vestea că Răzvan şi Dani de la matinalul cu acelaşi nume s-au jucat cu Busuioc Automat 3000 mai ceva ca mîţele cu motoceii de la prichiciul vetrei cel humuit n-a putut să-mi treacă pe lângă urechi. Mulţumesc, Răzvan şi Dani!

busuioc

Din păcate saitul Antenei nu mă lasă să embed, aşa că uite linkul către înregistrarea cu pricina aici: clic clic.

Later edit: trululu, un embed sălbatic apăru!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

2 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
sadasdsd
sadasdsd
9 years ago
Vasile
Vasile
9 years ago
Reply to  sadasdsd

Excelent! O să-l lipesc la articol imediat ce ajung la un calculator adevărat.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net