Utopia Balcanica

Filme în aer liber pe cea mai a artelor insulă din sectorul 3

Gata concediul. Ne întoarcem la birou. Ne cojim pieile de bronz. Scriem din nou pe bloguri obscure. Now what?

Uite o idee: filme moka, în parc, seara târziu, pă răcoare. Tocmai bune pentru un sfârşit de vară toridă.

Până pe 17 septembrie, treaba asta se întâmplă chiar la noi în Titan, în fiecare seară, mai puţin lunea. Proiecţia începe la ora 9 şi are loc la IOR, pe Insula Artelor (aia din sud-estul lacului, care era cândva numai bălărie şi plopi, cât vedeai cu ochii).

De vină sunt tot prietenii noştri de la asociaţia Metropolis, care organizează – ba nu organizează – ba organizează şi anul ăsta festivalul Balkanik.

Dacă n-aţi văzut filmele dementului de Kusturica, de exemplu, e o bună ocazie să le vedeţi în aer liber. Diseară-i Underground, pe urmă vin Time of Gypsies (joi, 31 august) şi Black Cat, White Cat (sâmbătă, 9 septembrie).

În rest, selecţia e super eclectică: Casino (sâmbătă, 26 august), American Beauty (vineri, 1 septembrie), Little Miss Sunshine (duminică, 27 august), Vanilla Sky (sâmbătă, 2 septembrie) ş.a.m.d., ba chiar şi nişte filme româneşti despre care nu ştiu absolut nimic.

Programul complet îl găsiţi la ei pe site.

* Duceţi-vă şi bucuraţi-vă de nişte filme cinstite, pentru că volens nolens cotizăm cu toţii cumva la nişte matrapazlâcuri ale lui Negoiţă.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net