Utopia Balcanica

Outernational Days au nevoie de noi (şi primim o petrecere la schimb)

Ştiţi că-s prieten vechi cu oamenii de la The Attic, cei care organizează Outernational Days (şi Nights), că v-am tot bătut la cap cu evenimentele lor ciudate.

Mai ştiţi că, deşi nu-i nici cel mai vechi, nici cel mai mare demers de world music din Bucureşti, Outernational Days a fost cu siguranţă cel mai curajos. Oamenii ăştia ni i-au adus în faţă nu doar pe Baba Commandant sau pe Ogoya Nengo, ci şi pe Dan Armeanca sau pe Salam. Îţi trebuie testicule să pui reflectorul pe colţul ăla de realitate unde cântă ăştia, iar prietenii mei au avut aceste testicule şi le-a ieşit grozav aproape de fiecare dată.

Marea problemă, atunci când la festivalul tău de world music îl chemi pe Salam, e că îţi alungi toţi sponsorii. Hei, a fost un show superb şi Outernational Days 2 va rămâne în mica istorie a ieşitului în oraş, dar nu “dă bine”. Gulerul alb dintr-o companie mare preferă să sară cu banul când îi propui nişte muzică prietenoasă, igienică, pe care o ştim toţi din reclame sau dintr-o comedie romantică.

Acest lucru face ca viitorul zilelor outernaţionale să fie incert.

Cum putem ajuta să aibă loc în continuare această întâmplare fericită?

(Cum facem să nu plece şi celălalt festival din grădina Uranus?)

★ În primul rând, azvârlind cu un leu cinstit înspre strângerea de fonduri care are loc pe Indiegogo. Acolo putem citi cap-coadă şi mesajul organizatorilor.

★ În al doilea rând, venind pe 7 octombrie, de la 9 seara, în Kran (pe Cocor). Acolo are loc evenimentul ALL STARS For Outernational, care o să fie jmecherie totală.

O să fie cu Raze de Soare, cu Tinos Elanios şi nu numai. Mai multe detalii pe facebook.

De data asta nu dau invitaţii cadoubiletul costă 50 de lei online sau 70 la intrare.

Ne vedem acolo.

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net