Utopia Balcanica

O să fie absolut adorabil, fată

Dacă ai trecut recent pe la Unirii ai observat că tot pasajul metrou-metrou e colantat cu reclamele astea. Cumperi nişte cutii cu pastă de brânză care se numesc Grace / Geace / Glace / Goace (chiar, cum dumnezeului e legată funda aia?) (probabil se scrie totuşi Grace şi se citeşte gras) şi obţii cumva nişte cercei, brăţări de argint şi alte gablonţuri care nici măcar nu arată groaznic.

Partea bună e că e o reclamă Delaco fără Toni Delaco.

Partea şi mai bună e că ŞTII că într-o zi, undeva, poate pe o plajă cu baldachine din Vamă, poate pe corso pe Decebal, poate în lift la corporaţie sau poate la şoping în Promenada, o să aibă loc acest dialog:

– Oau, Lili! Ce cerceluşi drăguţei! De unde îi ai?
– Mi i-a luat iubi când am fost la Lisabona de aniversarea noastră de 6 luni! Dar tu de unde ai brăţărica aia absoluuut adorabilă, fată?
– E fabuloasă, nu?
– Ba daaa.
– Am câştigat-o la brânză.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net