Utopia Balcanica

Proiectul Corbu al lui Corbu împlineşte 1 an şi se lasă cu chef

Hei, lume –

Amicul şi tizul meu Sergiu Corbu Boldor e un tip super talentat care a cântat de-a lungul anilor la vioară, la mandolină, la caval, cu Partizan, cu Hara, cu micul taraf de dezmăţ medieval Ad Hoc şi nu numai. Uneori vine şi cântă chiar şi în iubita bodeguţă şi-l ascultăm în timp ce bem şi ne veselim.

Sursa

Ei bine, mâine – adică joi, 28 iunie, cel mai nou şi mai disco easy hardcore folclorizat proiect al lui Corbu, Corbu, împlineşte un an.

Ocazie cu care ne vedem pe seară în Quantic, pe Grozăveşti 82. Porţile se deschid la 17. Biletele se găsesc cu 20 de lei pe interneţ, şi probabil şi direct la uşă. Pagina de facebook a evenimentului e uite-aici.

Au să vină Gray Matters, Nameen & Reckaze, alte surprize şi cu siguranţă şi Corbu, că-i cheful lui.

Corb pe corb scoate la bere, sau cum era vorba.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net