Utopia Balcanica

Iaca şi două videoclipuri proaspete, de casă, despre plăceri lumeşti

Prietenii noştri de la Islaz tocmai au înregistrat prima piesă de pe Isarlîk şi au lipit-o peste un scurtmetraj pitoresc, cu toate ingredientele kusturiţiene regulamentare, stepă şi băltoace şi capre şi o tărăboanţă şi un televizor de epocă. Se cheamă drama beţivului din Muntenia.

Oh, şi ce i-aş vedea pe aceşti trei flăcăi jucând într-o dramedie rurală cu proşti, intenţionat-stângace, despre tinereţe, prietenie şi redescoperirea birtului.

 

Între timp, prietenul nostru Corbu, ceva mai vechi în meseria asta neiertătoare, a strâns nişte fani şi i-a pus la muncă. A ieşit videoclipul piesei Furnica, pe care Corbu o cântă de mai demult. Un etno-dancehall lafontainian (da’ cu graiul ardelenesc în loc de patois jamaican) despre iarba cu proprietăţi magice din stashul furnicii.

Posibil ca greierele să fie gabor în civil, şi oricum e mai bine să fii precaut, deşi nici măcar nu se specifică ce fel de iarbă e aia.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net