Utopia Balcanica

Iaca şi două videoclipuri proaspete, de casă, despre plăceri lumeşti

Prietenii noştri de la Islaz tocmai au înregistrat prima piesă de pe Isarlîk şi au lipit-o peste un scurtmetraj pitoresc, cu toate ingredientele kusturiţiene regulamentare, stepă şi băltoace şi capre şi o tărăboanţă şi un televizor de epocă. Se cheamă drama beţivului din Muntenia.

Oh, şi ce i-aş vedea pe aceşti trei flăcăi jucând într-o dramedie rurală cu proşti, intenţionat-stângace, despre tinereţe, prietenie şi redescoperirea birtului.

 

Între timp, prietenul nostru Corbu, ceva mai vechi în meseria asta neiertătoare, a strâns nişte fani şi i-a pus la muncă. A ieşit videoclipul piesei Furnica, pe care Corbu o cântă de mai demult. Un etno-dancehall lafontainian (da’ cu graiul ardelenesc în loc de patois jamaican) despre iarba cu proprietăţi magice din stashul furnicii.

Posibil ca greierele să fie gabor în civil, şi oricum e mai bine să fii precaut, deşi nici măcar nu se specifică ce fel de iarbă e aia.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net