Utopia Balcanica

Am dezgropat integrala Cicÿ şi Titÿ pentru generaţiile viitoare

Toată lumea care contează a citit articolul de pe motherboard despre viralele absurde ale anilor 2000. Atunci, toată lumea care contează a lăcrimat un pic amintindu-şi de badger badger şi look at my horse şi inorogul Charlie. Şi ne-am simţit puţin jigniţi de insinuarea puştoaicei, că memele epocii pre-Facebook nu ar fi fost chiar cea mai înaltă culme a umorului atinsă vreodată de omenire. Ce insinuare total falsă.

În 2004, 5, 6, saitul ăsta nu exista încă, prin urmare tot internetul românesc care conta era pe gigel.org. Vă amintiţi voi, sait care te uiţi, locul unde s-au născut pateul şi urbanul şi ia pula. Şi deşi gigel.org a expirat şi multă apă a curs pe Dunăre, cred că sunteţi de acord cu mine că Cicÿ şi Titÿ rămâne cel mai bun serial românesc. Din. Toate. Faching. Timpurile.

Din păcate, în anul de graţie 2019, Cicÿ şi Titÿ putrezeau într-o văgăună jilavă a internetului, ascunşi sub doi coţi de guano ca o străveche comoară a piraţilor. Fiind în format flash, bieţii de ei nici măcar nu se vedeau pe telefoanele noastre moderne.

Aşa că mi-am asumat libertatea de a-i fura şi a-i urca pe canalul meu de youtube. Dacă eşti proprietarul francizei Cicÿ şi Titÿ şi te deranjează acest fapt, zi-mi.

Episodul 1. Tricoul

Cicÿ şi Titÿ explorează lumea fascinantă a modei fără a-şi părăsi chiar şi pentru o clipă celebra băncuţă.

Episodul 2. Chitarele

Cicÿ şi Titÿ reinventează piesa din 1969 a formaţiei moldoveneşti Contemporanul, popularizată de trupa O-Zone.

Episodul 3. Brrbrrr

Cicÿ şi Titÿ ascultă cre’că Digable Planets, ceea ce declanşează un recital impromptu de rap freestyle.

Episodul 4. Mărul

O serenadă înduioşătoare e întreruptă când Cicÿ şi Titÿ îşi descoperă vocaţia pentru pomicultură.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net