Utopia Balcanica

Toamna asta ne-a adus un coş proaspăt cu muzici şi BD-uri

Pe la noi, rapul feminin e ca fotbalul feminin – cine ştie că există îl apreciază. Acum că mă gândesc, post-anii ‘2000 (epoca “Şi o fată are coaie”), nu-mi vin nici mie în minte decât MUZE, adică vechea mea colegă Energia la un loc cu Liry, Undercover şi Gani. Fetele tocmai au scos un video nou, pentru Iosaia. Piesa e anti-bullying şi dintr-o bucată. Clipul e minimalist şi cu gagici mişto. (Nu, nu în sensul fluierat-pe-şantier.)

CORBU, hai că-l ştiţi pe Corbu că v-am tot împuiat (pun intended) capul cu el, a lăsat liber pe interneţ încă un album. Mă rog, un EP. Dacă “Zbor spre rădăcini” era meditativ şi zumzăitor, “Ce-am păţit odată” e jucăuş şi obraznic.

Conţine năzdrăvănii clasice precum Furnica, Ziua de vară şi Ce-am păţit odată, de unde e foarte posibil să se tragă şi numele EP-ului. Luaţi-l de pe saitu’ corbului.

Descarcă ep-ul „Ce-am patit odata”

Cât despre viteazul Octav, dumnealui a scos deunăzi la aer numărul 38 al revistei COMICS. În care găsiţi, printre altele, minunata Fisksoppa a surorilor Surducan, un fel de Pirates of Dark Water reimaginat olecuţă mai ludic. Sperăm, însă, ca Fisksoppa să nu rămână în coadă de peşte ca înaintaşul ei de la Hanna & Barbera.

Puteţi s-o răsfoiţi chiar aicişa, pe issuu (clic clic clic!).

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
trackback
Utopia Balcanica » Videoclip nou şi călduţ de la Macanache: Toteu
4 years ago

[…] te uită, nu doar Iosaia e proaspătă pe internetosferă. Prietenul nostru Macanache a scos Toteu, al treilea single de pe […]

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net