Utopia Balcanica

Toamna asta ne-a adus un coş proaspăt cu muzici şi BD-uri

Pe la noi, rapul feminin e ca fotbalul feminin – cine ştie că există îl apreciază. Acum că mă gândesc, post-anii ‘2000 (epoca “Şi o fată are coaie”), nu-mi vin nici mie în minte decât MUZE, adică vechea mea colegă Energia la un loc cu Liry, Undercover şi Gani. Fetele tocmai au scos un video nou, pentru Iosaia. Piesa e anti-bullying şi dintr-o bucată. Clipul e minimalist şi cu gagici mişto. (Nu, nu în sensul fluierat-pe-şantier.)

CORBU, hai că-l ştiţi pe Corbu că v-am tot împuiat (pun intended) capul cu el, a lăsat liber pe interneţ încă un album. Mă rog, un EP. Dacă “Zbor spre rădăcini” era meditativ şi zumzăitor, “Ce-am păţit odată” e jucăuş şi obraznic.

Conţine năzdrăvănii clasice precum Furnica, Ziua de vară şi Ce-am păţit odată, de unde e foarte posibil să se tragă şi numele EP-ului. Luaţi-l de pe saitu’ corbului.

Descarcă ep-ul „Ce-am patit odata”

Cât despre viteazul Octav, dumnealui a scos deunăzi la aer numărul 38 al revistei COMICS. În care găsiţi, printre altele, minunata Fisksoppa a surorilor Surducan, un fel de Pirates of Dark Water reimaginat olecuţă mai ludic. Sperăm, însă, ca Fisksoppa să nu rămână în coadă de peşte ca înaintaşul ei de la Hanna & Barbera.

Puteţi s-o răsfoiţi chiar aicişa, pe issuu (clic clic clic!).

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net