Utopia Balcanica

Recomandările săptămânii: 29 iunie – 5 iulie 2020

Luni, 29 iunie

Euro Truck Simulator 2 e redus cu 75% pe Steam până pe 9 iulie. Sigur, ca să camionageşti pe Podul Prieteniei ascultând compilaţia Cheful Şoferilor nr. 17 va trebui să mai cumperi nişte DLC-uri.


Marţi, 30 iunie

Un picuţ de nostalgie, dar nu genul ăla cu tubermane şi gume Turbo? How High e mai nou pe netflix.


Miercuri, 1 iulie

Micul nostru ascunziş Trei Beţivi împlineşte 4 ani (sub denumirea actuală). În mod tradiţional, la asemenea ocazii se proiecta un concert Floyd. Probabil o să se întâmple şi azi dar o să-l poţi vedea numai prin geam. FMM Covid.


Joi, 2 iulie

Eric and the Tube Kings (cu Eric Hofmans şi Hanno Höfer) ne invită la o sesiune de boogie & blues în aer liber la Quantic.

Gagicile de la Olly of Queens funkuiesc acustic în curte la The Pub, la Universitate.


Vineri, 3 iulie

Celebrul Mieluţă Bibescu şi trupa lui cântă Ţiganii şi Bizanţul, călătorie muzicală transbalcanică în Grădina Sticlarilor, pe Vasile Lascăr.

Mai de acasă, de la Mârşa, la fel de celebrul Nea Vasile & compania cântă pe terasă la Green Hours.


Sâmbătă, 4 iulie

Salată de Winnetou – concerţel Torsan & Achim (multumult) de inspiraţie amerindiană în curte la Trei Beţivi. Cu salată de vinete. De ziua Americii. What could go wrong.


Duminică, 5 iulie

Semnal M vine pentru prima oară la Quantic. O fi chiria prea mare la Cluj?


OK, v-aţi prins, aici e o listă atent selectată de lucruri pe care le poţi face pe afară şi nu numai. Dacă ai idei, vasile (a rond) utopiabalcanica punct net.

Revenim cu steluţele când se mai aşază apele. Până atunci, să fim responsabili!

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net