Utopia Balcanica

Reco(vid)mandările săptămânii: 6 – 12 iulie 2020

Luni, 6 iulie

O să consum o zi din recomandările săptămânii să-ţi recomand să porţi mască.


Marţi, 7 iulie

Dacă te-ai trezit cu faţa la cearşaf şi te simţi un pic Gabi Firea, Simcity 2000 Special Edition, Simcity 3000 Unlimited şi Simcity 4 Deluxe Edition sunt toate la super-ofertă pe GOG în perioada asta.


Miercuri, 8 iulie

Ştii toate teoriile alea conspiraţioniste cu cosmonauţii pierduţi din anii ’50? Îţi plac comediile negre ungureşti? Cu siguranţă răspunsurile sunt “poate” şi “nu ştiu”, dar asta nu ne împiedică să ne uităm pe HBO la Lajkó, Gypsy in Space. Poantele sunt un pic zgrunţuroase dar satira e drept la ţintă şi actorii sunt simpatici.


Joi, 9 iulie

Fără vreo aluzie la covidu’ lu’ Bolsonaro, neobosiţii Mara şi Cauê ne invită la o seară de vară braziliană la Hidden, în Floreasca.

Karaoke pe terasă la Yellow Club în Titan? Karaoke pe terasă la Yellow Club în Titan.


Vineri, 10 iulie

Teo, Vio, Costel şi Alex Mocanu te fac să te hlizeşti, sper că nu răguşit, pe terasă la Comics Club, vizavi de blocul Connex.


Sâmbătă, 11 iulie

Berăria Centrală – de pe Nerva Traian – o găzduieşte pe Cornelia Catanga. Cu taraful după ea, fireşte.


Duminică, 12 iulie

Mică ţiganiadă cu Rizzo Pisicaru şi trupa lui în curte la El Grande Comandante, pe Călăraşi. Nu ştiu cine e Rizzo, dar e cu vioară şi ţambal deci n-are cum să sune rău.

Representin’ satul natal al legendarei Gabi Luncă, Taraful de la Vărbilău. La Grădina Sticlarilor, pe Vasile Lascăr.

Colac peste pupăză, Fără Zahăr revin la Bucureşti pentru că au uitat ceva. Să cânte la Hop Garden, Foişorului colţ cu cheiul gârlei.


OK, v-aţi prins, aici e o listă atent selectată de lucruri pe care le poţi face pe afară şi nu numai. Dacă ai idei, vasile (a rond) utopiabalcanica punct net.

Revenim cu steluţele când se mai aşază apele. Până atunci, să fim responsabili!

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net