Utopia Balcanica

Agenda săptămânii: 9-15 august 2021

Joi, 12 august, Nidal Ştefan cântă în grădină la Hidden. Un indie-bluesman siriano-româno-melancolic pe care l-am pus deja la suflet.

(Şi m-am îndrăgostit un picutz şi de locul ăla: printre puţinele din oraş unde poţi bea bere de Suceava în susur de fântâniţă feng-şui.)


Un pic mai în aval, dar tot joi, Cezar Petrovici şi alţi folk-păunişti deapănă amintiri la Angel Pub.


Vineri, 13 august, OCS cântă la Mercato Kultur, lângă ambasada Germaniei. Nostalgii din liceu, cu tenişi Conserve No Star şi bronz de tractorişti pe Motoare.


Sâmbătă, 14 august, printre beri reci şi alte necesităţi ale sezonului, Vichi Stephanovici deşartă nişte rockereală pe terasă la Paque, pe Pache.


Iar duminică, 15 august, după o plimbare lejeră pe Calea Victoriei, ultrapreţioasa Corina Sîrghi şi taraful lui Jean Americanu învie mahalaua prăfoasă de odinioară la Grădina Urbană de pe Batiştei.


Ţi-era dor de o telenovelă americană imbecilă la care se uitau bunicile noastre în anii nouăzeci, dar care să nu fie Dallas? Pă netflicşi poţi vedea un remake contemporan, cu buget mare şi toate zorzoanele, după Dinastia. Cum să nu-ţi aduci aminte Dinastia. Până şi io-mi aduc aminte Dinastia.


Pachetul complet Fallout 4 e la superofertă pe Steam până pe 24 august. N-o fi el New Vegas, dar peisajele-s convingătoare (vine şi cu Far Harbor care-i chiar pitoresc) şi o să-ţi asigure câteva săptămâni bune de pistolat mutanţi şi scormonit în moloz radioactiv.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net