Utopia Balcanica

Agenda săptămânii: 2-8 august 2021

Marţi, 3 august, nea Vasile şi taraful său vin din Vlaşca profundă direct în Green Hours.


Joi, 5 august, îndrăgiţii folk-metalezi E-AN-NA concertează pe marele şi aerisitul Quantic. În deschidere, Era Divina, metal simfonic presărat cu folk şi prog din Iaşi.

Tot joi e nişte jazz (Spînu-Dubyk-Contreras) în grădină la Hidden.

Tot joi e primul concert indoor Om la lună într-un loc care se cheamă Guesthouse, pe Splai.

Şi tot joi, de parcă n-ar exista decât joia pe lumea asta, J’ai Bistrot împlineşte opt şi îi marchează cu tradiţionalul silent party. Rădescu, Brugner şi Not So Common DJ.


Vineri, 6 august, inconfundabila Maria Răducanu se mâţâie la Godot. (Vasile încercând să recupereze verbul a se mâţâi. E de bine.)

Iar la Ubuntu, lângă Timpuri Noi, are loc un folkuleţ caritabil. Ceva îmi spune c-o să se audă Râpa.


Duminică, 8 august, omg, Ovidiu Niculescu şi-a dezgropat one man show-ul muzical după Maiakovski şi vine să ni-l mai arate o dată în foişor la IOR. Recomand.


După un tur de forţă la show-ul folcloric de pe TVR, Alex Drăghici de la Islaz dete drumul la microfon şi puse pe iutubărie o culegere homemade de cântece greceşti (şi armâneşti) care să ne tzatzikăiască în creier toată ziua.


Curatorul de zacuscă, acea cărămidă cu copertă cartonată şi imagini color cuprinzând o samă de texte culinare ale lui Cosmin Dragomir, e pe Bioshop România. Nu te uita că-i scumpă. Face.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net