Utopia Balcanica

Agenda săptămânii: 4-10 aprilie 2022

Joi, 7 aprilie, Dan Teleaşă cântă la Trei Beţivi. Pentru Ucraina.

Tot joi, la Casa de Cultură a Studenţilor de pe Plevnei (unde se pot aduce şi donaţii, sub formă de alimente neperisabile şi produse de igienă) are loc un concert cu Timpuri Noi, Stema şi alţi musafiri. Gratis.


Vineri, 8 aprilie, se redeschide Grădina Urbană de pe Batiştei. Deşi nu-i nici o baltă în vecini, o să bată un vânt rece din baltă fiindcă pe scenă va fi taraful lui Ionel Tudorache.

De vineri până duminică e iar târg la Muzeul Ţăranului.


Sâmbătă, 9 aprilie, bardul-derbedeu Ovidiu Niculescu trage la cafeneaua Uzina din Piaţa Amzei, aproximativ peste drum de celebrele merdenele.

Tot sâmbătă, la Teatrul de Artă (pe Sf. Ştefan, unde-i gardul ăla plin de afişe) cântă Maria Răducanu.

Tot sâmbătă, când estimăm că vremea va fi foarte plăcută şi mierlele vor ciripi insistent, debutează la Londohome şi ansamblul soul-jazz-alternativ-vocal-instrumental Laura Lacher Trio.


Duminică, 10 aprilie, bistroul La Ingineri din Tei găzduieşte un mic recital de fado. Cu Ambra. Fado în Tei. Cu ingineri. Şi Ambra. În Tei. Fado.

Tot dumânicî, tu 10-li di Apriir, pentru gustătorii unei şuşe balcanice ca la carte, într-o sală multivalentă de pe Pallady (dintre toate locurile posibile) are loc Primuveara a Armânjloru, ediţia nr. 14.

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net