Utopia Balcanica

Agenda săptămânii: 5-11 decembrie 2022

Brazăru nostru from ănazăr mazăr Hanuman Poetu a făcut o piesă de corazon. Care e şi prima bucată pe care o pune pe spotifai.


Miercuri, 7 decembrie, Celelalte Cuvinte vin la Trei Beţivi cu “Ispita” reeditată pe vinil, întrebări şi răspunsuri, autografe, chestii pe care presupun că n-ar trebui să le ratezi dacă eşti fan Celelalte Cuvinte, şi chiar dacă nu eşti, Trei Beţivi e un locşor cu suflet şi cu bere bună.


Joi, 8 decembrie, tot la Trei Beţivi ai ocazia să asişti la revenirea în peisaj a lu’ Blazzaj. Funky! Beţivii sunt pe val săptămâna asta.


Vineri, 9 decembrie, Hidden găzduieşte o cântare la chitară şi tigaie, cu Maxim Belciug şi Gabriel Bălaşa.


Sâmbătă, 10 decembrie, micro-nano-berăria Oriel din pampasul Titanului nou ne invită s-o sărbătorim de 5 ani. Cu DJ, danţ, cranţ, tururi de fabrică şi berea lor zdravănă, de inspiraţie belgiană.

Tot sâmbătă, Baiazid (zis şi Ras Pacino, zis şi Carlos Daniel) vine pe Baricade să-şi prezinte proiectul de trap funebru. (BTW, i-au şters ăştia canalul de youtube aşa că a fost nevoie să-şi facă altu’. Clic aici.)

Şi tot sâmbătă, la Sims pă Moxa e un concert lo-fi-synth-post-punk cu Powerplant (UK) şi Plant (RO).

Într-o notă mai puţin supărată, da’ melancolică, indie folk cu We Singing Colors. La Londohome. Tot sâmbătă.


Duminică, 11 decembrie, Trei Beţivi proiectează documentarul Zappa, despre Zappa.

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net