Utopia Balcanica

Lişiţe, concerte în şoaptă şi türk space disco. Agenda săptămânii: 28 august – 3 septembrie 2023

Am stat de vorbă, la o plimbare prin Sticlărie, cu Victor de la Reţeaua pentru Natură Urbană. I’m sorry că sunt varză la vorbit când ştiu că există riscul să mă mai audă zece oameni. Promit că voi lucra la chestia asta.


Marţi, 29 august, inconfundabila Maria Răducanu cântă la Zadar cu Chris Dahlgren şi Sian Brie.

Dar tot marţi se pogoară asupra Expiratului ansamblul de stoner doom bizantin “avem un fel de cvasi Batuşka acasă” Doomnezeu.

Şi tot marţi poţi să mergi în Quantic pentru o adiere de Timpuri Noi.


Miercuri, 30 august, în curticica Echoes de pe Dianei se întâmplă o cântare acustică Taking Back August. Metalcoreală douămiistă, presupun că dezmetalizată ca să nu se dărâme gardul.

Tot miercuri, pe Viilor la Le Croc e jam session deschis pentru toţi pasionaţii.


Joi, 31 august, vara se încheie exact cum a început, adică cu E-an-na, de data asta la J’ai Bistrot, unde o să aibă loc un silent concert (adică primeşti căşti la intrare) şi p-ormă un afterparty cu Ligia de la Balkanik, Gilda de la Guerrilla şi Dj Cio Ban adică Ovidiu de la E-an-na, salut Ovidiu, luv ya. Cu sau fără dinozaur, nu putem decât ghici.

Tot joi e seara lui Vasi la Retro Pub, în Lizeanu.


Vineri, 1 septembrie, în Control se instituie discotecă spaţială psihedelică orientală cu Ko Shin Moon. Mamă ce funky sună.

Tot vineri cântă Caliu şi taraful său în Grădina Sticlarilor, pe Vasile Lascăr.


Apropo de Vasile Lascăr, o bucată din strada pubcrawlurilor noastre se închide sâmbătă şi duminică – 2-3 septembrie – pentru Vasile Lascăr Fest, cu ateliere şi standuri, muzici (nu ştiu de care) şi îngheţată de la DolciConi.


În fine, duminică, 3 septembrie, grătar la Retro. Bring your own mici.


Şi dacă am uitat ceva, scrie-mi.

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net