Utopia Balcanica

Munteanu, must(ean)u’, micii şi Mali. Agenda săptămânii: 9-15 octombrie 2023


Marţi, 10 octombrie, la Retro Pub e jam sessionu’ săptămânal.


Miercuri, 11 octombrie, prietenul nostru Munteanu organizează a şaptea ediţie Munteanu Fest. Anul ăsta e un silent party grandios la J’ai Bistrot. Pune muzică şi Ligia de la Balkanik.

Toţi banii încasaţi vor fi donaţi către Asociaţia Casa Bună pentru construcţia Grădiniţei Bune din Ferentari.


Joi, 12 octombrie, în Zadar, Medoia, Torsan şi Achim (chitară, sax/fluier, tobe) re-impro-vizitează ritualuri româneşti.

Tot joi, Andreea Tincea zisă El Madre cântă cu Sorin Sega un soi de fiujăn-jazz la Echoes.

Şi tot joi, în Green Tea la Traian e seară de swing, jazz, chanson cu Diana Tudor.


Vineri, 13 octombrie, Partizan cântă la Uzina în Amzei, în timp ce Tamikrest (desert blues/rock) au venit tocmai de hăt din Mali până-n Control, iar la Retro Pub se aud coveruri şi voie bună dinspre trupa De Ce.

În Guesthouse pe cheiul gârlei se reunesc old boyşii Sindicatului: Norzeatic formerly known as Vexxatu, Brugner, DJ Dox, Qinta Spartă şi invitaţi speciali care nu ştiu care-s. Douăşcinci de ani de când primii doi erau Delikt şi lansau “Fără Număr”.

Şi tot vineri e Creepy Animation Night în cadrul Anim’Est. La Luceafărul, care nu mai e Cinema Pro ci din nou Luceafărul, ce chestie.


Sâmbătă, 14 octombrie, fanii jocurilor complicate cu piese şi cartoline sunt aşteptaţi la Red Goblin că-s reduceri.

Fanii nemuritului sunt aşteptaţi la Retro în Lizeanu să înveţe prim ajutor, şi dup-aia la un concert Farba Kingdom, care-s darkwave odeseano-bucureştean.

Timp în care Melinescu şi chitara lui ne trag înapoi către rădăcini la Hidden, lângă Timpuri Noi care nu se mai cheamă Timpuri Noi.


Sâmbătă şi duminică au oaie, borş machedonesc de oaie şi must la Pod, în Carol.

Iar duminică au must, pastramă şi mici la J’ai, pă Griviţei.


Dacă am uitat ceva, e de la must.

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net