Utopia Balcanica

One for the money, two for the agenda săptămânii: 16-22 octombrie 2023


Marţi, 17 octombrie, în Zadar e o seară chillungă şi chillată de free jazz cu Iordache, Diana Miron, Laurenţiu Coţac şi Sian Brie.


Miercuri, 18 octombrie, la Verde Stop pe Barbu Văcărescu e Shamanelism cu Andrei Dinescu & tinerii romi din Centrul de detenţie Craiova. (Din păcate, la cinci după-amiaza.) Plus PC Harem, nişte house-tehno-lăutari experimentali.

Tot miercuri, aviz folkiştilor, Dinu Olăraşu vine la Retro, în Lizeanu.


Joi se… aoleu vasile ce-i cu glumele ăstea pă tine. Joi, 19 octombrie, A Theory of Harmony în Zadar.

Tot joi se cântă în doi – de către Ioana Ernea şi Luis Palomino, swing, jazz et co. – la Terasa Florilor, pe lângă Obor.

Şi tot joi vine Mădălina Petre cu fado, geazu’ şi bosanova la Uzina, în Piaţa Amzei.


Vineri, 20 octombrie, la Retro se manifestă inconfundabilii Elvis Romano şi Hanno Höfer. (Cu Stelian de la Buzău la clape şi Claudiu la tobe.) Singura rockotecă cu Neumarkt din oraş.


Sâmbătă, 21 octombrie, Zadarul răsună de dark trap din pricina înspăimântătorului nostru prieten cu multe personalităţi, Baiazid Cuceritorul.

Tot sâmbătă, la Retro cântă Erwin Hart. Folk alternativ de bărboşi.

(Bineînţeles, după lecţia de prim ajutor, care e tot la Retro, dar mai devreme.)

Tot sâmbătă, la Echoes (cândva Have a Cigar) e un pre-Halloween party cu synthwave, darksynth, retrowave, synthpop şi alte waveuri optzeciste.


Duminică, 22 octombrie, la Grădina Arthub e seară de tango. Maxim Belciug la chitară şi Alexandru Nucă la bandoneon.


Scrie-mi dacă am uitat chestii.

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net