Utopia Balcanica

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

2 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
trackback
Gânduri, ca petale toxice… » Blog Archive » Ay, caramba!
14 years ago

[…] după 3 săptămâni, se sfârșește epopeea catalană, așa cum a numit-o Sergiu (tatăl mîței) aseară, când m-a anunțat că mă urăște și că anul viitor el va sta 3 săptămâni și-o […]

razvan
razvan
14 years ago

Salut, Vasile
Berea aia te asteapta rece la bar de vreo 3 saptamani si am mai adus de acasa si o farfuriuta de lapte pentru mîţa ta cu î din i.S-a branzit. Bine, recunosc ca e vina noastra , nu te-am anuntat care esteparola pe care trebuie s-o spui cand le revendici. Barmanii sunt instruiti.Deci: tre sa intri in bar cu spatele, executi o pirueta la 180 de grade, un triplu flic flac,si aterizezi in reverenta pe bar. Ei o sa stie: A VENIT VASILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Si, ca sa fie toata lumea sigura ca nu-i nicio smecherie la mijloc, daca dovedesti ca esti adminul de pe “utopia…”, pe langa mai multe beri (nu una) pe care o sa le ai din partea casei, o sa castigi si ceva mult mai important: niste prieteni in plus.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net