Utopia Balcanica

Concurs, concurs!!! De s… p… la u…

Aţi ghicit! Avem un concurs de spânzurat portabilu’ la umăr.

Se numeşte aşa pentru că puteţi să câştigaţi o geantă mişto pentru laptop. Modelul ăsta.


Am primit-o mai demult de la Grolsch în schimbul talentului meu inegalabil, pe când cu aplicaţia aia de desenat chestii, numai că n-am ce face cu ea pentru că trăiesc deja într-o veritabilă pădure de genţi de laptop.

O ofer unui cititor bulănos, în stare impecabilă, nepurtată, nedeschisă şi cu toate etichetele pe ea, dar fără cutia de carton în care a venit pentru că de o cutie de carton chiar aveam nevoie.

Tot ce tre’ voi să faceţi este să daţi Mîţei un like, dacă n-aţi făcut acest lucru deja, nemernicilor (e butonaşu’ chiar acilea, în bara din dreapta). Şi să comentaţi un comentariu la acest articol. Care să rimeze cu cel dinaintea lui. (Dacă vă e imposibil, începeţi o rimă nouă, nu se supără nimeni). Mai multe comentarii, mai multe şanse de câştig! În limita a 3 de persoană, da’ să nu fie unul după altul. Încep eu.

Duminică, 24 iunie, trag câştigătorul la sorţi şi mă amuz de ce baladă licenţioasă va fi ieşit din comentariile voastre.

P.S. Îmi pare rău dacă v-am indus în eroare cu titlul. Nu a fost nici o clipă intenţia mea.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net