Utopia Balcanica

Mi-e dor de OTV

Veţi spune: dar Vasile, îţi petreci o bună parte din zi înconjurat de televizoare! Ai unul la muncă, unul în sufragerie, unul în dormitor, două la primărie, două la şcoala de fete.

În atari condiţii, cum poate să-ţi mai fie dor de OTV? Priveşte! Aceleaşi dezbateri gâjâite între analişti scăpătaţi, pe Antene şi B1 şi RTV; aceleaşi reality show-uri halucinante şi campy pe Naţional şi Kanal şi Prima; pe Realitatea e acelaşi teleşoping la scobitori mecanice în urechi care fac “au!”. Cu siguranţă şi brazilienii ăia extatici cu mantia lui Iisus şi templul din Fundeni s-au mutat pe un alt post, trebuie doar să zapezi şi Domnul îţi va arăta calea.

Ciocan peste nicovală, Vasile, lucrezi la o emisiune bisăptămânală în care poţi băga ce vrei tu, chiar şi reptilieni sau continentul Mu.

Iar florăresele de la Miniş, când se ceartă şi se scuipă, nu se mai ameninţă una pe alta cu OTV-ul, ci cu poliţia locală, o instituţie despre care se poate argumenta că-i mai utilă cartierului.

Şi voi răspunde: da, dar domnu’ Dan dădea şi muzică, exact acolo unde doare.

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net