Utopia Balcanica

3 BD-uri noi pentru propăşirea interneţului românesc

Am rămas dator cu anunţul ăsta, aşa că îl fac înainte să expire: prietenii noştri de la webcomics.ro vă prezintă trei seriale proaspete de benzi desenate pe care le puteţi urmări chiar acolo, la ei pe sait, gratis şi fără prea multe note de subsol în contract.

În ordine complet aleatorie, cele trei sunt:

Noile aventuri ale lui Olvlildiu Herman, explorator de Sebastian Baculea, povestea plină de exotism al unui echipaj tărcat din care nu lipseşte un chinocefal seducător. În primul episod se bat cu piraţii ipohondri. Sunt şi delfini cu conjunctivită. Serios.

Cum ar fi să…? de Nilu Crocodilu (un artist pe care îl îndrăgesc foarte mult), exerciţii de gimnastică reîmprospătantă pentru imaginaţie.

Lost in Papoi’s magic realm de Xenia “Xiusha” Pamfil, năstruşniciile unei dudui zburdalnice (cu care bănuiesc că se identifică autoarea) în compania unui pufulete supranatural pe care-l cheamă Papoi şi care domiciliază într-o lume foarte pestriţă.

Din câte am văzut până acum, toate acestea-s săptămânale; le urez autorilor mult succes, că doar cine ştie mai bine decât mine cum nu se respectă un program când îţi propui să desenezi chestii haioase.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

camaramotului.ro

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net