Utopia Balcanica

Sunt celebru, înscrie-mă la religie

Nu vreau să insist asupra subiectului, dar ştiţi ce mă mai amuză? Îndrăgitul cantautor angajat de TV Trinitas să promoveze valorile creştine fusese, la un moment dat, fotografiat făcînd chestii cu alte gagici cu o zi, două înainte să meargă la un botez cu nevastă-sa.

Sigur, orice om e complet liber să-şi administreze viaţa personală cum crede de cuviinţă, dar când pretinzi că ai învăţat de mic să fii un bun creştin e recomandabil să implementezi proiectele astea de preacurvie cu mai multă discreţie.

Bine, bine, m-am prins, Connect-R e acolo doar fiindcă le place copiilor de el. Religia-religie e reprezentantă în spoturile Trinitas de strecheaţi autentici, ca Puric. Totuşi, mi se pare destul de necinstit.

Acum înţeleg de ce, de unde vin eu, bătrânii spuneau “fă ce zice Connect-R, nu ce face el”.

sunt_crestin

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net