Utopia Balcanica

Aliluia! Busuioc Automat 3000 e acum şi pe iPhone

La cererea super-insistentă a publicului, îndrăgita aplicaţie care alungă dracii poate fi instalată acum şi pe iPhone-ul tău fiţos.

Deşi teologii spun că sculele Apple vin cu o grămadă de draci din fabrică, prietenii mei de la Concept Apps au dus operaţiunea la capăt cu o hărnicie demnă de cauze mai bune. Chiar şi fantoma lui Jobs s-a lăsat, până la urmă, exorcizată dintr-un dozator de apă de la mine de la birou în care se aciuase împreună cu alte câteva spirite întunecate.


apple_drac

V-am pregătit chiar şi un buton pentru descărcarea Busuiocului de iPhone. Ăsta. Mai jos. Clic.

Tadaam! Busuioc Automat 3000 merge şi pe iPhone

L-am anexat şi aici, unde-i prezentarea miraculosului instrument, imediat sub butonul pe care l-au folosit mai devreme peste 100 de mii de androizi.

Când terminaţi de aghezmuit, reveniţi, că poate vă pregătim şi alte surprize odioase.

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

2 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Teo
Teo
8 years ago

Trebuie sa recunosc ca una dintre acei Androizi care au descarcat aplicatia si au instalat-o sunt eu…

Margie
Margie
7 years ago

铭盛卡行(QQ1228557129)所出售卡均为一级卡源,全新无任何交易记录,资料齐全,真实身份办理,亦可指定名字办理,诚信淘宝担保交易! 例如—可以给你淘宝店刷提高您的淘宝信用记录。 例如—你想接受汇款,但又不想让对方知道自己的真实姓名。 äÃË如—您想给领导送礼办点事情,但是又不想让自己的隐私暴露!这时您就需要到我们提供办理的卡,我们的卡可以让您随意的a转帐–送礼。给客户保密了隐私的同时也去除了客户的后顾之忧。本团队以真实代开卡【QQ:1228557129】办理、分别提供7大银行卡;中国银行—工商银行—建设银行—农业银行—交通银行—招商银行—邮政银行[网上银行(口令卡,电子证书,U盾)长期供应,保证全新开户,保证开户资料齐¾¥Â…¨,¤¿è¯å¸¦çœŸå®žæœ‰æ•ˆå¼€æˆ·åŽŸä»¶,承接指定名字开户我们的宗旨是:质量+速度+信誉!我们希望与 有长期需要的客户建立长期合作关系,彼此信任,共同赢利。如有需要请联系!非诚勿扰! 客户的满意是我们的心愿欢迎光顾公司宗旨: 公司执行国家金融方针和政策,在法律、法规规定的范围内开展业务, 自主经营、自负盈亏、自我约束、自担风险、切实为小企业、农民、农业及农村经济的发展服务。公司文化: 诚信—用心做事,诚信为人 规范—规范管理,依法治企 高效—真诚服务,高效便捷 和谐—同舟共济,创建和谐公司口号: 以实力、效率立足于市场 用服务、便捷来赢得口碑 崇尚职业道德,遵守法律法规  急您所急、思您所思温馨提示:在本卡行购买的卡可用于收藏使用!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net