Utopia Balcanica

Decât un aparat foto şi un router de vânzare, boss

Uite nişte drăcii care strâng praf prin casă. Le dau, că n-am nevoie de ele şi cred că vreau să-mi iau un microfon profi, să fac şi io un podcast sau un vlog sau altă năzbâtie care va dovedi că nu sunt depăşit de vremuri.

Dacă le vreţi, daţi-mi mesaj pe OLX sau direct la vasile (a rond) utopiabalcanica punct net. Doar în Bucureşti. În timpul săptămânii, la mine la birou sau pe unde-mi mai fac veacul. Special price, only for you my friend.

Aparat foto bridge Nikon L310

350 lei (e şi pe OLX).

Cumpărat cândva în 2013 şi dus o dată la Amsterdam, o dată la Salonic şi o dată la 2 Mai, unde a văzut multă piele. M-a enervat lipsa totală de reglări manuale aşa că l-am uitat într-un dulap după doar ~1600 de cadre şi mi-am luat un mirrorless.

Culori frumoase, 14 Mpix, 21x zoom, mănâncă patru baterii AA, excelent pentru poze de vacanţă fără bătaie de cap. Vine cu un fel de geantă a lui şi un card SDHC de 8 GB.

Datele tehnice complete şi un review le găsiţi uite-aici.

fotonikon

 

Router wireless ASUS RT-N18U 600 Mbps

200 lei (OLX aici).

Nou nouţ. Luat de pe eMag în mai 2016, folosit câteva zile. Pe urmă am schimbat abonamentul şi mi-au dat ăştia de la Digi un router special pentru fibră (ăsta n-are decât mufă pentru cablu de interneţ normal). Am zis că-l returnez şi am uitat.

Specificaţiile complete ale routerului şi un review temeinic le găsiţi la Radu.

fotorouter

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

camaramotului.ro

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net