Utopia Balcanica

Outernational Night cu Jerusalem in My Heart şi IMPEX? Dau 2 invitaţii duble!

Iată, sosi timpul pentru încă un eveniment din seria Outernational Nights.

Tot la Jazz Pong, în Berceni (Olteniţei 103, lângă Piaţa Sudului), un loc care se pretează la năzdrăvănii psihedelice. Acolo am băut deunăzi nişte cocteiluri foarte haioase – deşi barmanii nu erau printre cei mai rapizi – şi m-am putut juca fusbal cu dârlăii în timp ce Mitoş Micleuşanu ne dădea fiori reci.

Noaptea asta outernaţională o să fie vineri, 28 octombrie, la orele 22.

Line-up?

Mai întâi Jerusalem In My Heart, proiectul live al lui Radwan Ghazi Moumneh, cunoscut al scenelor de muzică experimentală din Montreal şi Beirut. Eu n-am fost niciodată la un concert al lui pentru că nu stau în Canada sau în Liban, dar bătrânii spun că n-au fost niciodată două la fel.

De altfel, timp de opt ani, Moumneh n-a înregistrat nimic cu JIMH. Cam cum ar fi procedat şi Celibidache dacă se ocupa cu muzica arabă contemporană. (Între timp, de prin 2012, cineva l-a convins să facă şi nişte albume.)

Visualsurile pe film îi aparţin regizorului Charles-André Coderre.

 
Pe urmă IMPEX: ghiveci atent malaxat de electronică, (proto)manele, oleacă de rock, trance, muzică populară ş.a.m.d. cu patru gagii care au mai luat parte la proiecte ca Steaua de Mare, Zebre sau Shamanelism şi numeroşii lor prieteni care se mai ivesc pe la live-uri.

Holy fucking shit, acel sintetizator.

 
Pagina de facebook a evenimentului e chiar aici.

Biletele costă 20 de lei dacă le cumpăraţi online sau 30 de lei la intrare.

DAR STAI! You know the drill. Vă ofer 2 invitaţii duble complet moka.

Tot ce trebuie să faceţi e să comentaţi mai jos că vă băgaţi, participaţi, partikipaţi sau parkikipaţi (după gust).

Ah, şi să vă întoarceţi aici miercurea viitoare, 26 octombrie, ca să verificaţi dacă aţi câştigat, că data trecută mi-a luat ceva să vă găsesc.

Update: Random.org a decis, Teo Nicolova şi Dina merg la manele.

outernational2_fb

Mai mult, dacă vă plac happeningurile astea, puteţi da o mână de ajutor la înfăptuirea celui de-al doilea festival Outernational Days.

Asta se va solda nu doar cu aducerea în ţară a unor muzicieni mişto din Maroc, Grecia, Mali, Kenya şi alte colţuri, ci şi cu bonusuri de ctitorie precum tricouri, bilete, casete, lecţii de didgeridoo şi alte nebunii. Detalii pe Indiegogo, unde are loc crowdfundingul.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net