Utopia Balcanica

Jinks: un agregator de umor

Săptămânile trecute, un amic mi-a făcut semn pe facebook: băi, Vasile, am programat o aplicaţie care se cheamă Jinks, îţi spamezi şi tu cititorul cu ea? OK, zic.

Fireşte că am uitat, pentru că sunt un om groaznic. Azi mi-am adus aminte (o să-mi cer scuze) şi mi-am instalat Jinks.

Pe scurt, e ca aplicaţia lui Moise Guran, dar nu-ţi arată ştiri serioase şi nici nu te sperie cu cutremure, vulcani sau invazia hoardelor tătare. Rostul acestei aplicaţii e să te joci liniştit candy crush în metrou fără să-ţi fie frică că ai pierdut un banc. E un agregator simplu şi lejer pentru diferite saituri hazlii (TNR, Kamikaze şi alte câteva – chiar şi blogul meu, for some reason). Merge pe Android şi iOS.

Fiindcă nu tuturor ne plac aceleaşi poante, poţi să bifezi ce surse vrei să includă în feedul tău personalizat. Lista-i încă scurtă, dar presupun că e în curs de actualizare şi gagiii sunt deschişi la sugestii.

Poţi să intri aicişa ca să afli mai multe despre Jinks şi ca s-o descarci.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net