Utopia Balcanica

Dă-mi o amintire din copilărie şi poţi câştiga un (mic) camion cu bomboane de la Bucuria.ro

Fie că sunteţi fani ai dulciurilor sau doar un pic tânjitori după mitul copilăriei est-europene cu cheia la gât, nu puteţi contesta că bomboanele Bucuria sunt printre cele mai puternice branduri di pesti gârlă.

Micile bombe ciocolatoase “Meteorit”, “Chişinăul de seară” sau “Griliaj” sunt gravate pe cartea de vizită a naţiunii moldovene, alături de vinul de Cricova, Belîi Aist, Carla’s Dreams, Zdob şi Zdub sau domnul ăla care a înfipt odată un penis de 2 metri în faţa Procuraturii din Chişinău.

bucuria_ro_2

Când i-am mărturisit că am vreo două varietăţi preferate de bomboane Bucuria, prietenul meu moldovan Vitalie m-a trimis deunăzi la Bucuria.ro, un magazin online de unde vă puteţi aproviziona oricând cu celebrele bomboane nostalgice, în toate culorile şi aromele.

(Tot ei au magazinul de bomboane Bucuria din AFI Cotroceni. Pentru toate nevoile voastre zaharoase.)

magazin_afi_bucuria

Şi pentru că se apropie moş Nicolae şi multe cizme plâng să fie umplute, io şi cu Bucuria.ro oferim unui cititor norocos un camion de bomboane.

OK, nu e chiar un camion, e un camionaş, dar e cu cheiţă şi cântă. Asta îl face, spun experţii, cel mai adorabil cadou şi de partea asta a Prutului, şi dincolo.

camionul-bucuria

Tot ce trebuie să faceţi e să-mi povestiţi mai jos o amintire mişto din copilărie, iar eu voi desemna un câştigător în dimineaţa de 6 decembrie şi-i voi trimite camionul, garantat fără rakeţi în el. (Dacă nu suntem deja prieteni pe facebook, ar fi bine să treceţi pe aici să verificaţi dacă aţi câştigat.)

În lipsa inspiraţiei, puteţi să scrieţi numa’ partikip dar nu promit că aveţi aceleaşi şanse.

Update: fiindcă toate poveştile voastre au fost super hazlii, a decis random.org: camionul merge la Ioana C., care a fost dată dispărută pe uliţele periculoase ale Pietrei Neamţ.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net