Utopia Balcanica

B 01 PMB: un tramvai numit Audi

Pentru cine umblă cu RATB-ul, sunt convins că gardurile de pe linia lui 21 au fost o gură de aer. Zonă văduvită de metrou, Colentina-Andronache ar putea deveni chiar locuibilă mulţumită “noului 41”. Kebăbăriile adorabile ale imigranţilor sunt acum mult mai accesibile pentru un turist urban pofticios.

Singurii nemulţumiţi sunt jmecherii mici, care mergeau de obicei pe şinele de tramvai, şi taximetriştii care nu mai pot întoarce noaptea ca să ia rapid o comandă de pe trotuarul celălalt.

Jmecherii mari n-au nici o treabă. La câteva săptămâni de la montarea gardului, prietenii vigilenţi de la primăria paralelă au arătat cum o maşină fancy se trambalează cu nonşalanţă pe proaspăta linie de metrou uşor.

Nu orice maşină, ci B 01 PMB! Ce chestie.

Casa Firea a reacţionat prompt, spunând că în maşină se afla “un angajat” oarecare al Primăriei, care-a fost dat afară cu celeritate, şi că cine-a făcut aceste comentarii răutăcioase ar putea fi dat în judecată, nemernicul.

Nu vreau să zic că acest comunicat măcăne fiindcă n-am nici o dovadă concretă, dar ăla-i sensul spre Voluntari, unde locuieşte Duamna, iar un simplu google ne arată că numărul B 01 PMB are antecedente ca vehicul în folosul cocalarilor şefi.

Potrivit internetului, un Audi cu B 01 PMB a fost maşina de serviciu a lui Oprescu.

Înainte de asta, tot potrivit internetului, un Ford cu B 01 PMB a fost maşina de serviciu a lui Băsescu.

Probabil e internetul răutăcios şi chiar n-a fost Duamna înăuntru, dar dacă a fost, să ştie că n-a înşelat absolut nici o aşteptare.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net