Utopia Balcanica

Flăcăii ăştia care cântă “M..e PSD” sunt eroii pe care-i merităm

Aseară a ajuns pe wallul meu piesa asta. Am dat clic. M-a amuzat.

Probabil că pudicii vor strâmba din nas. Chiar şi mie, al doilea la soroşism după Soroş, mi se pare dură pe la colţuri. Dar aici s-a ajuns – şi trebuie să recunoşti că-i catchy.

E primul rap din ăla brut, neşlefuit, nervos pe care l-am auzit în mulţi, mulţi ani. Se vede că n-au o idee foarte clară despre cum funcţionează statul, dar furia lor e autentică, iar genul ăsta de muzică fix pentru asta a fost inventat. Dacă vreţi, e felul lor de a spune “The times, they are a-changin'”. Habar n-am cine sunt băieţii, dar bravo, băieţi.

Nu ştiu câţi vom (sau veţi) mai fi în ţară peste câţiva ani, dar à la longue, când şi derbedeii din spatele blocului s-au săturat de ei, zilele lor de glorie sunt numărate.

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net