Utopia Balcanica

Un comic mort acum 70 de ani ne-a scris că o susţine pe duamna Firea

Sigur, nici eu nu pot să-i urez decât succes duamnei Firea: gurile rele spun că din fiecare astfel de răzmeriţă, indiferent cine învinge, tot PSD-ul iese mai străveziu, mai disperat, mai sărac în resursă umană.

Deunăzi, o mână de paraziţi fideli din lumea şuşelor şi câteva fosile vii din PSD-ul profund i-au înălţat un omagiu într-o scrisoare deschisă, şi fiindcă tot veni vorba de penuria de cadre, na poftim –

Dap, omul de comunicare al primarului capitalei ţării e atât de cult la cap încât, atunci când a transcris scrisoarea ca să i-o pună şefei pe feisbuc, a presupus că Constantin Tănase şi “Dinu Lupatti” (sic!) sunt şi ei nişte gagii care au semnat-o.

Iar Constantin Tănase o iubeşte atât de tare pe Gabi încât s-a iscălit de două ori.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net