Utopia Balcanica

Prinde-l din nou pe CORBU în turneu prin nord-vestul sălbatic

Prietenul nostru Sergiu Corbu Boldor, vioara lui neastâmpărată şi proiectul său funky-balcanico-klezme-folcloric, CORBU, pornesc într-un miniturneu care are ca temă vizuală şahul. (O să vă explice el de ce, cu siguranţă.) Tot dincolo de Carpaţi. Dacă sunteţi prin zonă, iaca programul:

Vineri, 27 septembrie la Curtea Artiştilor din Zalău, presupunând că judeţul Sălaj există.

Sâmbătă, 28 septembrie la Bathory Fest în Şimleu Silvaniei.

Duminică, 29 septembrie la Colonello în Baia Mare.

Sergiu o să fie însoţit de Florin Chirilă (bas), Flavius Cristian Mocanu (clape), Sergiu Homone (tobe) şi Valerio di Natale (chitară electrică).

Toate astea au loc la nici două săptămâni după videoclipul ăsta pă care domnul Corb l-a scos tocmai de ziua mea, ca un apropo sau ceva. Mulţam, boss, hai pe la Bucureşti.

Proiectul CORBU, coordonat de Corbu şi Luiza, poate fi stalkuit direct pe facebook pentru ca blogul meu să devină complet inutil.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net