Utopia Balcanica

Hei, a început Bucureşti ComicsFest 2019

Azi şi mâine, 28-29 septembrie, la Comics Club, pe Nerva Traian. (Unde-şi fac showurile Floroaia şi Popesco.)

Expusă pe pereţi e cam toată lumea bună a benzii desenate pe hârtie şi pe interneţ din România şi Moldova, în total peste 50 de autori, plus eu, dar desenele mele le ştiţi deja.

E şi o alee a artiştilor cu tot felul de suveniruri la vânzare, de la alţi gagii mai talentaţi decât mine.

Prietena noastră Raluca (o prindeţi duminică pe la două) şi încă nişte vrăjitori vor face live drawing pe tabletele alea şucare de la wacom (lui wacom îi dau link dacă dă şi el o tabletă şucară), pe care cred că le poate testa toată lumea. Prietenii noştri de la Worksheep (îi prindeţi azi pe la cinci) vin şi ei să proiecteze un nou roman grafic animat, ceva istorie alternativă dementă cu Ceauşescu şi căluşari.

Plus că putem bea o bere şi mânca un cârnat chiar în incintă.

Intrarea e moka. Wow! Mai mulţi bani de spart pe abţibilduri.

Evenimentul de pe feisbuc e aici.

Programul integral al ComicsFestului e aici.

(Şi sunt aproape sigur că voi veni şi eu la un moment dat să mă trag în poză cu exponatele şi cu exponenţii şi cu fanul răzleţ. Love you guys.)

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net